Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Alfa Romeo στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι

Η Alfa Romeo επιστρέφει στη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού με ένα θεαματικό περίπτερο, που αναδεικνύει το δυναμισμό και τις σπορ αξίες της μάρκας. Τέσσερις MiTo παρελαύνουν μέσα στο όμορφο περίπτερο: μια έκδοση του Safety Car που χρησιμοποιήθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike Eni FIM SBK, δυο εκδόσεις που θα παρουσιαστούν επίσημα τους ερχόμενους μήνες και προέρχονται ακριβώς από τη MiTo Safety Car -μια περιορισμένης έκδοσης ...
1.4 Multiair 170 HP Superbike Limited Edition που θα παραχθεί σε 200 αυτοκίνητα και μια 0.9 Turbo TwinAir 85HP Superbike Special Series. Μια μοτοσικλέτα Aprilia superbike που οδήγησε ο Max Biaggi στο SBK στέκεται δίπλα σε αυτά τα σπορ μοντέλα, δίνοντας την κατάλληλη ερμηνεία για την ταυτότητα των αυτοκινήτων.

Το κοινό μπορεί να θαυμάσει την πηγή της έμπνευσης για τις δυο Ειδικές Σειρές, την Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde 1.4 MultiAir 170 HP που είναι το επίσημο Safety Car του "Eni FIM SBK Superbike World Championship". Η σπορ προσωπικότητά της εκπέμπεται στο αποκλειστικό χρώμα της, το Rosso Competizione.



Τα φώτα επίσης θα πέσουν στην Giulietta, το κοινό της οποίας μπορεί να θαυμάσει το φινετσάτο Collezione pack και το αποκλειστικό πακέτο εξοπλισμού "Sportiva", εμπνευσμένο από το θρυλικό σήμα Quadrifoglio Verde που πάντοτε ήταν σύμβολο υπεροχής στις τεχνικές δημιουργίες της Alfa Romeo. Το πακέτο Sportiva, που είναι ήδη διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά σε όλες τις εκδόσεις Distinctive, περιλαμβάνει μαρσπιέ αλουμινίου στη βάση των θυρών, εσωτερικό κι εξωτερικό λογότυπο QV, πίσω σπορ ανάρτηση, σκουρόχρωμους προβολείς, καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών Chrome Satine, ένθετο ταμπλό από σκούρο αλουμίνιο, σπορ δερμάτινο τιμόνι και χειρόφρενο με κόκκινες ραφές, μαύρο εσωτερικό, σπορ πεντάλ αλουμινίου κόκκινες 4πίστονες δαγκάνες φρένων, πλευρικά μαρσπιέ, ζάντες αλουμινίου σκουρόχρωμες QV 18’’ και σπορ σαλόνι με δέρμα microfibra.

Οι δυο αυτές προϊοντικές καινοτομίες αυξάνουν το ενδιαφέρον για την Alfa Romeo Giulietta, η οποία έχει πετύχει περισσότερες από 165.000 πωλήσεις από το λανσάρισμά της στο μέσο του 2010 έως και σήμερα.

Η Alfa Romeo και το "SBK Superbike World Championship"

Η Alfa Romeo και το "Eni FIM SBK Superbike World Championship" έχουν μια εξαιρετική συνεργασία εδώ και έξι χρόνια. Η μάρκα είναι ο Top Sponsor και έχει το επίσημο Safety Car του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος από το 2007. Πρόκειται για ένα κομβικό, υψηλής τηλεθέασης συνεργάτη για την Alfa Romeo. Το "Eni FIM 2012 SBK Superbike World Championship" αναμεταδίδεται από 104 τηλεοπτικούς σταθμούς σε ένα σύνολο σχεδόν 4.000 ωρών προβολής κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια θεατές σε 180 χώρες σε όλο τον κόσμο το 2011, ενώ επιπρόσθετα υπάρχει το κοινό που παρακολουθεί τους αγώνες στην πίστα (πάνω από 1 εκατομμύριο).



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...