Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"9ο Concours d'Elegance PHILPA 2012"

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου την εκδήλωση «ΦΙΛΠΑ – 9ο Concours d’Elegance 2012» σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων» και την «Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας». Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στο διεθνές ημερολόγιο της FIVA ως B 006/2012 event.

Δεκάδες επιλεγμένα παλαιά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσυκλέτες, χαρακτηριστικά δείγματα της ιστορίας της...
αυτοκίνησης, θα βρίσκονται στη Πλατεία Ελευθερωτών-Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου από τις 9:00 μέχρι και τις 15:00 το μεσημέρι.

Παράλληλα η ΦΙΛΠΑ θα τιμήσει τη μνήμη και το έργο του πρόσφατα αποβιώσαντα μεγάλου Ιταλού σχεδιαστή και 'καροσσερίστα' Sergio Pininfarina. Πρός τούτο θα υπάρξει ξεχωριστή κατηγορία αυτοκινήτων "Designed by Pininfarina" με αντίστοιχο κύπελλο. Επίσης θα επιδιωχθεί η ενημέρωση των συμμετεχόντων και του κοινού για το έργο του Pininfarina. Έχει προσκληθεί να ηγηθεί της Επιτροπής Αξιολόγησης αυτής της κατηγορίας η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ιταλίας.

Τα οχήματα θα βραβευθούν από Επιτροπή Κριτών ανάλογα με το επίπεδο αποκατάστασης, την ποιότητα τόσο της συντήρησης που έχει υποστεί κάθε όχημα ξεχωριστά καθώς και των εργασιών για την πλήρη αποκατάστασή του. Η Επιτροπή Κριτών που θα απονείμει τα βραβεία αυτά θα αποτελείται από εξειδικευμένους κριτές καί άλλες προσωπικότητες.

Με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την ιστορία της αυτοκίνησης στο πλαίσιο αυτής της καθιερωμένης πλέον φθινοπωρινής εκδήλωσης, όπου θα εκτεθούν και διαγωνιστούν ιδιαίτερα και σπάνια παλαιά οχήματα και μοτοσυκλέτες.

Σύντομα θα αναρτηθεί ο Κανονισμός και οι λοιποί όροι συμμετοχής για την εκδήλωση.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε με κλικ στο σύνδεσμο:

CALIBRATION ΚΟΝΤΕΡ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!

Όσοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν να 'καλιμπράρουν' το κοντέρ/οδόμετρο του αυτοκινήτου τους, μπορούν να το κάνουν σε σημείο πρίν μπούμε στο Βόλο. Δείτε τις οδηγίες με κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί και εαν θέλετε να 'κατεβάσετε' το σχετικό αρχείο και μετά να το εκτυπώσετε:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

α) Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

11:00 Τεχνικός έλεγχος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος

14:00 Εκκίνηση του αγώνα από Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

17:30 Άφιξη στο Ξενοδοχείο «VOLOS PALACE»

21:00 Δείπνο στο Ξενοδοχείο «VOLOS PALACE»



β) Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

09:00 Εκκίνηση του αγώνα από το Ξενοδοχείο «VOLOS PALACE» με

κατεύθυνση προς Λαύκο.

11:00 Άφιξη στο Λαύκο. Θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μουσείο

Ραδιοφώνου

13:00 Εκκίνηση 1ου αυτοκινήτου προς Αλογοπόρο

14:40 Άφιξη στον Αλογοπόρο για γεύμα. Ελεύθερη αναχώρηση με

ελεύθερη άφιξη προς το Ξενοδοχείο «VOLOS PALACE»

21:00 Δείπνο στο Ξενοδοχείο «VOLOS PALACE»



γ) Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

08:30 Εκκίνηση του αγώνα από το Ξενοδοχείο «VOLOS PALACE»

10:00 Άφιξη στα Κανάλια, επίσκεψη στο Μουσείο Λίμνης Κάρλας

11:31 Εκκίνηση 1ου αυτοκινήτου προς Κεραμίδι

12:00 Άφιξη στο Κεραμίδι. Γεύμα – ελεύθερη αναχώρηση με υποχρεωτικό

τερματισμό στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας από 18:00-19:00

21:00 Δείπνο στο Ξενοδοχείο «VOLOS PALACE » – Gala Dinner - Απονομή Κυπέλλων


Τέλος δείτε όλες τις συμμετοχές πατώντας εδώ


Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει εάν το απαιτήσουν οι περιστάσεις.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...