Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Κραχ» 54,9% στις πωλήσεις αυτοκινήτων

Περαιτέρω πτώση 54,9% σημείωσαν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στο πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις αναλυτών της αγοράς καθώς διατέθηκαν μόλις...
1.233 αυτοκίνητα έναντι 2.735 οχημάτων το αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Παράλληλα, οι ανησυχίες εισαγωγέων και εμπόρων κορυφώνονται καθώς δεν έχει ληφθεί ακόμη κανένα απολύτως μέτρο τόνωσης των πωλήσεων, ενώ από την άλλη μεριά η εκτόξευση της ανεργίας με τη διατήρηση των πολύ υψηλών τεκμηρίων κάνουν αμέσως απαγορευτική την κατοχή αλλά και χρήση ενός Ι.Χ. ακόμη και με μικρό κινητήρα.

Υπενθυμίζεται πως το μέτρο της απόσυρσης εκπνέει στις 20 Δεκεμβρίου ενώ η κατάργηση του Φόρου Πολυτελείας, η αναδιάρθρωση των τεκμηρίων αλλά και τα Τέλη Κυκλοφορίας για το 2013 έχουν παραμείνει στα υπουργικά γραφεία από την Ανοιξη...

Σε επίπεδο έτους η πτώση συνεχώς αυξάνεται σε σχέση με πέρσι και πλέον αγγίζει το 42,4% καθώς έχουν διατεθεί 43.306 νέα Ι.Χ. έναντι 75.247 οχημάτων το αντίστοιχο διάστημα του 2011.

Πάντως, τα εντυπωσιακά ευρήματα στις πωλήσεις του α' 15ημέρου του Σεπτεμβρίου αφορούσαν την αναρρίχηση της Mercedes-Benz στην τρίτη θέση με 96 πωλήσεις και την αύξηση πωλήσεων της Saab κατά 150% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι, ασχέτως αν έχει κλείσει το εργοστάσιο!

Προφανώς διατέθηκαν τώρα τα αυτοκίνητα που είχαν εισαχθεί πριν από το «λουκέτο»... Η Citroen επίσης κατέγραψε αύξηση πωλήσεων 109% σε σχέση με πέρσι.
Πηγή: imerisia.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...