Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το 4th Olympic Classic Tour Rally ολοκληρώθηκε με επιτυχία: Όλα τα αποτελέσματα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου, το 4ο OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY 2012. Ο τερματισμός του αγώνα που προσμετρούσε στο Ευρωπαϊκό Έπαθλο Regularity Ράλλυ της FIA, καθώς και στο...
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Ράλλυ για το 2012, έγινε στην πρώτη πλατεία του Ψυχικού παρουσία του δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Ακολούθησε δεξίωση και η απονομή των επάθλων στους νικητές από τον Δήμαρχο κ. Παντελή Ξυριδάκη και τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κ. Χρήστο Αποστολίδη.



Ο αγώνας, όπως αναμενόταν, από την εκκίνηση του το πρωί του Σαββάτου, παρουσίασε έντονο συναγωνισμό, οι δε συνεχείς εναλλαγές των καιρικών συνθηκών απαιτούσαν μεγαλύτερη προσοχή από τα πληρώματα. Ακολουθώντας διαδρομές που αναδείκνυαν την ομορφιά της ελληνικής γης, το πρώτο σκέλος ολοκληρώθηκε στο Club Hotel Casino Loutraki αργά το απόγευμα.

Μετά από 430 χιλιόμετρα αγώνα και είκοσι ειδικές διαδρομές, νικητές με διαφορά ασφαλείας αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Κουνέλης - Άγγελος Κουνέλης με ένα ΒLMC Mini του 1978 και 43.2 β.π., που κέρδισαν και την κατηγορία I. Η δεύτερη θέση της γενικής κρίθηκε στην τελευταία ειδική διαδρομή για τους Παντελή Αντωνόπουλο- Μάϊρα Καλλίτση με Porsche 911 Carrera του 1977 και 90.2 β.π. Τρίτοι γενικής οι Θεοφάνης Μήλας- Ελένη Μήλα με Austin Mini Cooper S του 1966 και 90.5 β.π. και νικητές της κατηγορίας G.



Τέταρτοι και 1οι κατηγορίας Η, οι Γιώργος Κίκιζας- Θεόδωρος Χαδιός με Porsche 911 Carrera RS του 1972 και 90.8 β.π. Την κατηγορία F κέρδισαν οι Γιάννης Κατσαούνης- Μαθιός Μανσόλας με Porsche 911 του 1965, ενώ νικητές της κατηγορίας E και παλαιότερο αυτοκίνητο που τερμάτισε, οι Κώστας Παπαμιχαλόπουλος- Ηλίας Ανδρίτσος με Alfa Romeo Giulietta Sprint του 1955! Τέλος πρώτοι από τους συμμετέχοντες στο ευρωπαϊκό έπαθλο της FIA αναδείχθηκαν οι Μονεγάσκοι Raffaello Raimondo– Marco-Maria Calegari με Alfa Romeo Spider του 1960.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...