Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012» 20-28 Οκτωβρίου

ΝΕΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΥ EVENT ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Στο φιλόξενο χώρο της αίθουσας ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, μεταξύ 20 και 28 Οκτωβρίου θα χτυπά εκεί η καρδιά της αυτοκίνησης.

Ότι πιο νέο κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά θα το δείτε εκεί σε ένα άνετο χώρο με εύκολη πρόσβαση και δωρεάν parking.

Στην «Αυτοκίνηση 2012» οι φίλοι της «ρόδας» θα έχουν την ευκαιρία να...
μελετήσουν από κοντά τα νέα μοντέλα, τις τεχνολογίες (ηλεκτροκίνηση-υβριδική κίνηση-πετρελαιοκίνηση-υγραεριοκίνηση), αλλά και όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των αξεσουάρ, ανταλλακτικών, Hi-Fi, ελαστικών λιπαντικών, ενώ παράλληλα προγραμματίζονται πολλές εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης. Η «Αυτοκίνηση 2012» τελείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτοκινήτων.

Η έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012» είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από 21 έως 29 Απριλίου 2012. Όμως λόγω των Εθνικών Εκλογών και με την σύμφωνη γνώμη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτοκινήτων, καθώς και των αντιπροσωπειών που είχαν δηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν, αναβλήθηκε για το προσεχές φθινόπωρο και συγκεκριμένα για τις 20-28 Οκτωβρίου 2012. Το εισιτήριο για παρουσία στην έκθεση θα κοστίζει 7€, ενώ φοιτητές, άνεργοι (κάρτα ανεργίας)  και μικρά παιδιά που συνοδεύονται θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο εισόδου δίνοντας το ποσό των 3,5€.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ AUTOCARNET:
Το ιστορικό των μέχρι τώρα αναβολών του μεγάλου αυτοκινητιστικού event μας υποχρεώνει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί σε σχέση με το αν θα πραγματοποιηθεί τελιικά η Έκθεση ή θα πάρει εκ νέου αναβολή....Τα γεγονότα μερικές φορές μας...προλαβαίνουν....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...