Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ο ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ Α.Λ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ 2012

Τη δεκαετία του ΄80 οι αγώνες αυτοκινήτου στη Ελλάδα ήταν δεμένοι και ταυτισμένοι με το λίθινο δάσος των Μετεώρων. Τα αυτοκίνητα rally προσέφεραν ένα ανυπέρβλητο θέαμα περνώντας ανάμεσα από τους πέτρινους γίγαντες και από τον τόπο αυτό ξεχώριζαν όλοι οι πρωταθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

20 χρόνια μετά...
οι δρόμοι του αυτοκινήτου με τους πέτρινους γίγαντες διασταυρώνονται και πάλι. Η νεοσύστατη Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων, γιορτάζοντας την ίδρυσή της, διοργανώνει και σας προσκαλεί στο 1ο φιλικό Χωμάτινο Rally Sprint Μετεώρων στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2012.

Επιχειρώντας αυτήν τη νέα επιδίωξη, στόχος της Λέσχης είναι η περιοχή να σταθεί ισάξια, τόσο στον Ελληνικό, όσο και στον Παγκόσμιο χάρτη του αγωνιστικού μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος.
Σε μια τεχνική, γρήγορη, ασφαλή και με πολύ θέαμα διαδρομή που φρόντισαν με πολύ μεράκι να σχεδιάσουν οι άνθρωποι της λέσχης μαζί με τον έμπειρο διοργανωτή κ. Καραντάνα.

Η ειδική διαδρομή φέρει την ονομασία ¨ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΘΕΟΠΕΤΡΑ¨ έχει μήκος 12,60 χλμ και είναι επαναλαμβανόμενη. Υπάρχουν εύκολες προσβάσεις των θεατών σε πολλά σημεία της διαδρομής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν τη Δευτέρα 17/09/12 ώρα 10.00΄ και λήγουν την Παρασκευή 28/09/12 ώρα 22.00΄ στο fax 24320 75605.

Η συμμετοχή για κάθε πλήρωμα είναι 200 ευρώ με τις έξτρα παροχές :
- Δωρεάν διανυκτέρευση - Παρασκευή και Σάββατο
- Δείπνο - Σάββατο
- Γεύμα - Κυριακή

Αναλυτικά το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής :

Σάββατο 06/10/12 ώρες 14.00΄- 17.00΄ Τεχνικός έλεγχος στο πάρκινγκ του ΟΣΕ Καλαμπάκας
Σάββατο 06/10/12 ώρα 19.00΄ Πανηγυρική εκκίνηση στο κέντρο της Καλαμπάκας στην πλατεία Δημουλά
Κυριακή 07/10/12 Διεξαγωγή αγώνα


Το service park θα βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου της Βασιλικής σε οριοθετημένο και αριθμημένο για κάθε πλήρωμα χώρο.

Η απονομή των επάθλων θα γίνει στη Πλατεία Δημαρχείου Βασιλικής με προσφορά τοπικών εδεσμάτων.


Συνημμένα




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...