Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

UltraGrip 8 Performance : Το νέο χειμερινό ελαστικό υψηλών επιδόσεων της Goodyear

Η Goodyear ανήγγειλε την προώθηση ενός νέου χειμερινού ελαστικού υψηλών επιδόσεων στην ευρωπαϊκή αγορά που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει τους δύσκολους χιονισμένους ευρωπαϊκούς δρόμους κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Το ελαστικό UltraGrip 8 PERFORMANCE της εταιρείας, που αναπτύχθηκε ειδικά για να...
παρέχει σταθερές επιδόσεις στους λασπωμένους, χιονισμένους και παγωμένους δρόμους, σχεδιάστηκε βάσει μιας εκτενούς έρευνας μεταξύ των καταναλωτών αλλά και της επισταμένης ανάλυσης των πραγματικών συνθηκών και της κυκλοφορίας των δρόμων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας έδειξαν ότι υπήρξε μια σημαντική απαίτηση για ένα ελαστικό με σταθερές επιδόσεις χειρισμού, φρεναρίσματος και πρόσφυσης, στηριγμένο στις καταναλωτικές ανησυχίες σχετικά με τον έλεγχο των οχημάτων τους στις χιονισμένες συνθήκες.
«Όταν ρωτήσαμε τους καταναλωτές τι αναζητούσαν από ένα χειμερινό ελαστικό, σαφώς γνωρίζαμε ότι θα είχαν υψηλές προσδοκίες σχετικά με την πρόσφυση και το φρενάρισμα», λέει ο Fabien Desarcon, διευθυντής μάρκετινγκ της Goodyear για τα χειμερινά ελαστικά. «Πολλοί καταναλωτές είχαν βρεθεί στους δρόμους της Ευρώπης μερικά χρόνια πριν όταν κάποιοι δύσκολοι χειμώνες είχαν δημιουργήσει τρομερά προβλήματα στην Ευρώπη. Το μάθημα που πήραν εκείνη την περίοδο εξακολουθεί να περιστρέφεται στο μυαλό τους και εκείνη η σκληρή εμπειρία τους έχει δημιουργήσει μια ισχυρότερη απαίτηση για υψηλότερη πρόσφυση και καλύτερο φρενάρισμα. Αναπτύξαμε λοιπόν το UltraGrip 8 PERFORMANCE για να εκπληρώσει αυτές τις ανάγκες».

Το ελαστικό αναπτύχθηκε για να εξασφαλίσει ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει αποτελεσματικά στο συχνά μεταβαλλόμενο χειμερινό περιβάλλον. Η εξολοκλήρου από πυρίτιο σύνθεση του πέλματος χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία ανάμειξης, διατηρώντας την ελαστικότητα του ελαστικού στις χαμηλές θερμοκρασίες, κρατώντας παράλληλα μια επαρκή ακαμψία σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.
Για το χιόνι και τις παγωμένες συνθήκες, το UltraGrip 8 PERFORMANCE υιοθετεί ένα τεχνολογικό συνδυασμό τριών αυλακώσεων, με σκοπό να παρέχει τόσο ακαμψία όσο και άριστη απόδοση χειρισμού στο χιόνι. Οι υψηλής πυκνότητας, UltraGrip 8 Performance : Το νέο χειμερινό ελαστικό υψηλών επιδόσεων της Goodyearπλήρους βάθους Υβριδικές αυλακώσεις, παρέχουν επίσης εξαιρετικό χειρισμό στο χιόνι καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του ελαστικού, ενώ ένας αυξημένος αριθμός εγκοπών με μία συγκεκριμένη ακολουθία από το υψηλότερο σημείο του ελαστικού μέχρι το χαμηλότερο συμβάλλει στη βελτιωμένη γενική απόδοση του ελαστικού στο χιόνι. Η πρόοδος που έγινε στο τομέα του χειρισμού απεικονίζεται επίσης και στα αποτελέσματα των ανεξάρτητων δοκιμών, που παρουσιάζουν ένα ποσοστό 3% κατά μέσο όρο στην καλύτερη απόδοση χειρισμού στο χιόνι, έναντι των ανταγωνιστών του(1). Το UltraGrip 8 PERFORMANCE υιοθετεί επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο περιφερειακό βαθύ αυλάκι 6mm που παρέχει καλύτερη πλευρική πρόσφυση χάρη.
Στο φρενάρισμα, η κεντρική σειρά τακουνιών του ελαστικού που υιοθετεί πριονωτή σχεδίαση, λειτουργεί όπως το άροτρο ενός εκχιονιστικού μηχανήματος, παρέχοντας απόσταση φρεναρίσματος στο χιόνι κατά 6% μικρότερη σε σύγκριση με το μέσο όρο 3 ανταγωνιστών , ενώ τα μεταβλητής γωνίας άκρα του πριονωτού νεύρου εξασφαλίζουν ότι το ελαστικό θα παρέχει την καλύτερη δυνατή πρόσφυση στο χιόνι. Επειδή το χιόνι δεν βρίσκεται σχεδόν ποτέ μόνο του χωρίς να υπάρχει και λάσπη, η Goodyear έχει εξασφαλίσει ότι τα φαρδιά αυλάκια των ώμων του ελαστικού επιτρέπουν μια αποτελεσματική ανοχή από το έδαφος καθ’ όλη τη διάρκεια της οδήγησης. Τέλος, μια υψηλότερη περιοχή καθαρής επαφής στο κέντρο του ελαστικού, με μεγαλύτερο ίχνος, παρέχει βελτιωμένο φρενάρισμα και μεγαλύτερο έλεγχο του οχήματος στον πάγο έναντι των προκατόχων του.

«Έχουμε καταβάλει μια σημαντική προσπάθειας για να δημιουργήσουμε ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης που να μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά στο χιόνι και τους παγωμένους δρόμους», προσθέτει ο Desarcon. «Αυτές είναι συχνά οι πιο ακραίες καταστάσεις και συνεπώς χρειάζονται πρόσθετη προσοχή, έτσι εργαζόμαστε σκληρά προς την επίλυση ακόμα και των πιο, φαινομενικά, ασήμαντων προβλημάτων ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα κατασκευάσουμε ένα υψηλής ποιότητας, ασφαλές και αξιόπιστο ελαστικό».
Στο βρεγμένο, ένα σχέδιο «κατευθυντήριας διαμόρφωσης» με υδροδυναμικά αυλάκια (Hydro-Dynamic Grooves) διαχέει πλευρικά το νερό για να επιτρέψει την αποτελεσματική αντίσταση υδρολίσθησης, ενώ στο στεγνό οδόστρωμα, το συνεχόμενο κεντρικό νεύρο του ελαστικού συμβάλλει στον ακριβέστερο έλεγχο του τιμονιού και τους ελιγμούς. Τα αποτελέσματα της ανεξάρτητων δοκιμών επιβεβαίωσαν ότι, μεταξύ των ελαστικών που αξιολογήθηκαν, το UltraGrip 8 PERFORMANCE είχε την καλύτερη απόδοση χειρισμού στο υγρό οδόστρωμα, ενώ το UltraGrip 8 PERFORMANCE προσφέρει επίσης ένα από τα χαμηλότερα αποτελέσματα αντίστασης κύλισης.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...