Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Red Bull MotoGP™ Rookies Cup Αναζητούνται οι πρωταθλητές του μέλλοντος

Οδήγησε την καλύτερη μοτοσυκλέτα, στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα νέων αναβατών στον κόσμο.

Με τα αποκαλυπτήρια της μοτοσυκλέτας της Moto3 της KTM για το 2013 το Red Bull MotoGP Rookies Cup ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο σημαντικότερο πρωτάθλημα νέων αναβατών.

Η σχέση μεταξύ των Red Bull, Dorna, KTM, Ipone και Alpinestars που βοήθησε στην ανάπτυξη του Rookies Cup από το 2007, κάνει τώρα...
ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός με τη μετάβαση στις 4χρονες μοτοσυκλέτες της Moto3 για τη σαιζόν του 2013. Δημιουργήθηκε ως δίδυμο αντίγραφο της μοτοσυκλέτας της Moto3 και έτσι η Rookies KTM 250 RBR θα προετοιμάσει τέλεια τους αναβάτες για το επόμενο βήμα, τα Grand Prix.

Οι απόφοιτοι Rookies συγκεντρώνουν σταθερά το ενδιαφέρον για τα Grand Prix όπως έγινε με τους Danny Kent, Luis Salom, Jakub Kornfeil και Arthur Sissis οι οποίοι αγωνίζονται για τη νίκη κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.

Ο πρώην Πρωταθλητής του Rookies Cup, ο Johann Zarco, κατέγραψε τέσσερις pole positions και έντεκα βάθρα συμπεριλαμβανομένης μιας νίκης στην κατηγορία των 125 GP πριν από την άνοδό του στην Moto2, το 2012.

Ο συναγωνισμός δεν ήταν ποτέ πιο έντονος με τους Florian Alt, Scott Deroue και Phillip Oettl να πρωταγωνιστούν στη φετινή χρονιά με πέντε αγώνες να απομένουν.

Το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων είναι ανοικτό για το 2013: www.redbullrookiescup.com/join

Διαβάζοντας τους κανόνες και συμπληρώνοντας το έντυπο κάνετε τα πρώτα απλά βήματα για να ενταχθείτε στην πορεία προς το Rookies Cup και το δρόμο προς την επιτυχία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Όλοι όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 1996 και 31 Μαρτίου του 2000 έχοντας μεγάλη εμπειρία μοτοσυκλέτα επιδόσεων είναι υποψήφιοι να επιλεχθούν. Οι καλύτεροι των υποψηφίων θα κληθούν σε μια διοργάνωση επιλογής εντός του τρέχοντος έτους και από εκεί ένας μικρός αριθμός θα κληθεί να συμμετάσχει στο Rookies Cup για το 2013.

Οι Rookies πρέπει να έχουν έναν βοηθό μηχανικό σε όλους τους αγώνες και θα πρέπει να καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδα ταξιδιού και ξενοδοχείων, αλλά μέσα στην πίστα θα βρουν το δρόμο προς μια καριέρα στα Grand Prix .

Οι Rookies θα πρέπει να μπουν στην πίστα αποφασιστικά, κουβαλώντας μαζί τους κράνος τους, την ικανότητα τους, την αποφασιστικότητα τους και τη θέλησή τους για σκληρή δουλειά.

Προδιαγραφές αναβατών – Red Bull Rookie 2013
Γένος: Άνδρας ή Γυναίκα
Ηλικία: Γεννημένοι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 1996 και 31ης Μαρτίου, 2000
Ύψος: Προτιμώνται όσοι είναι κάτω του 1m 72cm
Βάρος: Προτιμώνται όσοι είναι κάτω από 62kg
Τύπος αίματος: Υψηλών Οκτανίων

Γονίδια: Κληρονομική ευφυΐα ή μυστηριώδες DNA από άλλο πλανήτη, είναι αποδεκτά

Προδιαγραφές μοτοσυκλέτας – KTM 250 RBR
Κινητήρας: Μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, 4χρονος, DOCH
Χωρητικότητα: 249,5cc
Διάμετρος x Διαδρομή: 81 x 48,5 mm
Απόδοση: min. 37 kW @ 13.000 rpm
Ταχύτητα κινητήρα: max. 13.500 rpm
Μπροστινή ανάρτηση: WP / DM 45 mm, RCMA3548
Πίσω ανάρτηση: WP / ρυθμιζόμενο μήκος, υδραυλική προφόρτιση
Φρένα μπροστά/πίσω: Brembo ακτινική τρόμπα, 290 / 190 mm μονός δίσκος
Ζάντες μπροστά/πίσω: OZ Forged Aluminium 2,5 x 17 / 3,5 x 17
Ελαστικά μπροστά /πίσω: Dunlop 95/70-17 / 115/70-17
Σιγαστήρας: Akrapovic Full Titanium System
Πλαίσιο: Σωλήνες χάλυβα με ρυθμιζόμενο λαιμό και έδραση ψαλιδιού
Βάρος χωρίς υγρά: ~ 83 κιλά
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: ~ 11 λίτρα




KTM South East Europe
'Ιλια Κοντού // Marketing-Manager // Τηλ: 210 – 9927 212 // e-mail: ilia.condou@ktm.gr // www.ktm.com


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...