Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Opel θα γιορτάσει τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες στη Μόσχα

Η Opel ετοιμάζεται να γιορτάσει για πρώτη φορά μία παγκόσμια πρεμιέρα στη Ρωσία. Το νέο 4θ Astra sedan, που θα αποκαλυφθεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας (29 Αυγούστου – 9 Σεπτεμβρίου), θα είναι το αδιαφιλονίκητο αστέρι του περιπτέρου της Opel.

Το περίπτερο της Opel θα καλύπτει επιφάνεια 1.750 m2 φιλοξενώντας μία απίστευτη...
ποικιλία εκθεμάτων. Εδώ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν δύο ακόμα παγκόσμιες πρεμιέρες. Για πρώτη φορά, το 5θ Astra και το Astra Sports Tourer θα δώσουν το παρών με ανανεωμένα σχεδιαστικά στοιχεία. Επίσης, παγκόσμιο ντεμπούτο θα κάνει και η νέα γενιά του μεσαίου βενζινοκινητήρα.

Ένα εκατομμύριο και πλέον επισκέπτες αναμένονται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν δύο ακόμα πρεμιέρες για τη Ρωσική αγορά: το Astra OPC με κινητήρα 206 kW/280 hp και το Mokka με το οποίο η Opel είναι η πρώτη Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που επιχειρεί είσοδο στην κατηγορία SUV-B.

Το Astra sedan βασικό συστατικό της στρατηγικής ανάπτυξης

«Με μία σπορ, ελκυστική του, το νέο Astra sedan προσθέτει νέα στοιχεία στη συμπαγή κατηγορία 4θ μοντέλων» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel, Alfred E. Rieck.

«Όπως όλα τα Astra μας προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο τεχνολογίας και εξαιρετικής ποιότητας. Το νέο μας 4θ Astra είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προϊοντικής μας επέλασης και παίζει βασικό ρόλο στη στρατηγική ανάπτυξης που υιοθετούμε. Αποτελεί μία κομψή, πιο προσιτή πρόταση έναντι πολλών μεσαίων 4θ sedan, επομένως βλέπουμε σημαντικές δυνατότητες κατάκτησης πελατών όχι μόνο στη Ρωσία αλλά και σε πολλές ακόμα Ευρωπαϊκές χώρες».
Το sedan είναι μία σημαντική προσθήκη στην οικογένεια Astra που τώρα είναι ακόμα πιο ποικίλη και προσφέρει νέους κινητήρες και συστήματα υποστήριξης οδηγού σε συνδυασμό με μία φρέσκια, σπορ σχεδίαση. Με ελκυστική εμφάνιση, τυπικές αρετές Astra και ποικίλες τεχνολογικές καινοτομίες – μερικές μοναδικές ή σπάνιες στην κατηγορία – το νέο 4θ μοντέλο της Opel (μήκος/πλάτος/ύψος: 4,658/1,814/1,476 mm) απευθύνεται σε πελάτες με υψηλές προσδοκίες. Με μεταξόνιο 2.685 mm η ευρυχωρία είναι εξασφαλισμένη. Ο ανεξάρτητος χώρος αποσκευών προσφέρει 460 L - 90 L επιπλέον του 5θ μοντέλου. Με την αναδίπλωση των διαιρούμενων πίσω καθισμάτων (60:40) η χωρητικότητα μπορεί να φτάσει τα 1010 L.

Ξεκινά η ανανέωση κινητήρων με τον υψηλόροπο βενζινοκινητήρα 1.6 turbo

Η Opel ανακοίνωσε ριζική ανανέωση της γκάμας των κινητήρων της και η πρώτη φάση του σχεδίου ξεκινά τώρα. Τρεις νέες οικογένειες κινητήρων είναι σε εξέλιξη. Ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας των 1598 κυβ. εκατ., με άμεσο ψεκασμό και τεχνολογία Start/Stop είναι τώρα ο πρώτος εκπρόσωπος της νέας γκάμας και θα κάνει ντεμπούτο στη Μόσχα.

Ο νέος SIDI (spark ignition direct injection) ECOTEC αποδίδει υψηλή μέγιστη ροπή μέχρι 300 Nm. Η έναρξη παραγωγής προγραμματίζεται για το τέλος της χρονιάς, ενώ η Ρωσία αναμένεται να είναι από τις μεγαλύτερες αγορές.

Ρωσία, η τρίτη μεγαλύτερη αγορά του Astra με υψηλή ζήτηση για συμπαγή sedan

Η Ρωσία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Opel. Μετά τη Γερμανία, είναι σήμερα η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Πέρσι, πουλήθηκαν εκεί περίπου 70.000 αυτοκίνητα Opel. Φέτος, από Ιανουάριο μέχρι Ιούλιο, η μάρκα Opel σημείωσε αύξηση κατά 29% – υπερδιπλάσιο ποσοστό σε σχέση με την αντίστοιχη αύξηση της αγοράς. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η Ρωσία αναμένεται να γίνει από τις κύριες αγορές της Ευρώπης με συνολικές πωλήσεις της τάξεως των 3,4 εκατομμυρίων οχημάτων το 2014. Οι υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης οφείλονται στο χαμηλό μέσο όρο οχημάτων ανά κάτοικο. Για παράδειγμα, η Ρωσία έχει τα μισά οχήματα ανά 1000 κατοίκους σε σχέση με τη Γερμανία. Περισσότερα από τα μισά όλων των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους Ρωσικούς δρόμους είναι μεγαλύτερα των δέκα ετών. Σ’ αυτή την αγορά υψηλής ανάπτυξης, τα 4θ sedan και SUV γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση. Σε όλες τις κατηγορίες, πάνω από το 60% των πωλήσεων των sedan στην Ευρώπη καταγράφεται στη Ρωσία. Πέρσι, στη συμπαγή κατηγορία, το 51% των πελατών επέλεξε μοντέλο notchback. Καθώς η Ρωσία είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά για το Astra στην Ευρώπη μετά τη Γερμανία και τη Βρετανία, το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας ήταν μία λογική επιλογή για να γιορτάσει η Opel την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου της sedan και να παρουσιάσει τις εκδόσεις 5θ Sports Tourer της νέας οικογένειας Astra.

Το Astra είναι μακράν το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Opel στη Ρωσία. Μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2012, κατάφερε να αυξήσει το μερίδιό του στη συμπαγή κατηγορία από 4,4 σε 6%.

Κλείνοντας τονίζουμε ότι και στην Ελλάδα το Astra γνωρίζει τεράστια επιτυχία αφού κατέχει την πρωτιά στην κατηγορία του με μερίδιο αγοράς 14,9%.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...