Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Την δημιουργία του iCar οραματιζόταν ο Steve Jobs

Tο μοντέλο θα έκανε θραύση στην αγορά!

Όταν μια εταιρεία έχει την επιτυχία της Apple, είναι λογικό ο ιδρυτής της να οραματίζεται την επέκταση της σε τομείς που υπό άλλες συνθήκες θα ξάφνιαζαν. Παρόλα αυτά η είσοδος της Apple στην αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι και κάτι τόσο περίεργο αν το σκεφτεί κανείς. Υπάρχει άλλωστε το προηγούμενο της Swatch η οποία...
σε συνεργασία με την Mercedes δημιούργησαν το Smart.

Μπορεί λοιπόν ο Steve Jobs να «έφυγε» τον Οκτώβρη του 2011, όμως τα δημιουργήματά και τα σχέδια που έκανε για το μέλλον της Apple, φαίνεται πως δεν είχαν ολοκληρωθεί και παραμένουν εξίσου εντυπωσιακά.

Όπως αποκάλυψε ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ο Jobs σκόπευε να ενισχύσει την αυτοκινητοβιομηχανία της Αμερικής αλλά και την κερδοφορία της επιχείρηση που ίδρυσε, προσθέτοντας ένα μοντέλο αυτοκινήτου, ανάμεσα στα προϊόντα με το σύμβολο του μήλου τυπωμένο πάνω τους.

«Κοιτάξτε την αυτοκινητοβιομηχανία, είναι μια τραγωδία στην Αμερική» είπε ο διευθύνων σύμβουλός, Mickey Drexler. «Το όνειρο του Στιβ πριν πεθάνει ήταν να σχεδιάσει το iCar», δήλωσε, αποκαλύπτοντας και το πιθανό όνομα του μοντέλου.

Σύμφωνα με τον Drexler, εάν τα σχέδια είχαν τελεσφορήσει, το μοντέλο θα έκανε θραύση στην αγορά. «Θα αντιπροσώπευε το 50% της αγοράς», σημείωσε, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν είτε σχεδιαστεί και σπάζοντας τις φήμες που μιλούσαν ήδη από το 2007 για την πιθανή άφιξη ενός iCar.

Το 2007, ο Jobs είχε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του γκρουπ Volkswagen, Martin Winterkorn. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι εταιρείες στόχευαν στη δημιουργία ενός οχήματος στοχεύοντας το νεανικό κοινό. 
Πηγή: Newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...