Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Ducati βοηθά την περιοχή της Emilia Romagna που πλήγηκε από το σεισμό με τη δωρεά τριών vans της Volkswagen

"Η DUCATI προσφέρει 3 Volkswagen vans στους Δημάρχους της Finale Emilia, Crevalcore και San Possidonio."


Μόλις λίγους μήνες μετά το μεγάλο σεισμό που έπληξε την ιταλική περιφέρεια της Emilia Romagna, μία απλή αλλά θερμή τελετή πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο της Ducati στο Borgo Panigale της Bologna, την Παρασκευή 3 Αυγούστου με την ευκαιρία της δωρεάς τριών Volkswagen Crafter Kombi βαν, που αγοράστηκαν με κεφάλαια που αντλήθηκαν από τους εργαζομένους της...
Ducati, των Ducati Clubs –DOC - από όλο τον κόσμο και φυσικά από την ίδια την εταιρεία.
Στην τελετή στην οποία συμμετείχαν στελέχη και εκατοντάδες εργαζόμενοι της εταιρείας, ο Gabriele Del Torchio, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati Motor Holding, παρέδωσε επίσημα τα κλειδιά των τριών Volkswagen Crafter Kombi vans στο Fernando Ferioli, Δήμαρχο του Finale Emilia, στον Claudio Broglia, Δήμαρχο του Crevalcore και στον Rudi Accorsi, Δήμαρχο του San Possidonio.Με αυτήν την τελετή η Ducati έδειξε την αλληλεγγύη της στις τρεις πιο πληγείσες πόλεις όπου βρίσκονται τα σπίτια πολλών εργαζομένων της Ducati αλλά και αρκετών από τους προμηθευτές της εταιρείας των οποίων οι εγκαταστάσεις επλήγησαν από το σεισμό.

Εκτός από τους τρεις δημάρχους, στην τελετή παράδοσης παρέστη και ο Giancarlo Muzzarelli (Σύμβουλος Βιομηχανίας για την Περιφέρεια της Emilia Romagna), Giacomo Venturi (Αντιπρόεδρος της επαρχίας της Bologna) και Elena Malaguti (σύμβουλος Παιδείας και Πολιτισμού της επαρχίας της Modena).

Η άντληση κεφαλαίων άρχισε αμέσως μετά τον σεισμό και συνεχίστηκε μέχρι και το WDW2012 (World Ducati Week), που πραγματοποιήθηκε από τις 21 - 24 Ιουνίου 2012 στο Misano Adriatico. Η εκδήλωση προσέλκυσε πάνω από 65.000 επισκέπτες και στην έκκληση βοήθειας συμμετείχαν τα Clubs της Ducati από όλο τον κόσμο αλλά και η μεγάλη κοινότητα της Ducati όπου όλοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και γενναιοδωρία. Το ταμείο ευαισθητοποίησης οργανώθηκε από συνδικαλιστικούς εκπροσώπους της εταιρείας και, εκτός από τις δωρεές της Ducati, των υπαλλήλων της και των Ducati Club, υπήρξε μια σειρά από πρωτοβουλίες μέσω της ιστοσελίδας της Ducati ώστε να αυξηθούν τα έσοδα για την αγορά των τριών vans.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...