Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

eXtra Products

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι...
τη χρονιά που πέρασε η eXTra products προχώρησε στην ανακαίνιση (έκθεση, γραφεία, αποθήκη) του καταστήματος Καλλιρρόης 55 όπου ήταν η έδρα των Aftermarket δραστηριοτήτων για 16 χρόνια.

Σας ενημερώνουμε ότι στο κατάστημα έγινε εκτεταμένη ανακαίνιση και ανακατασκευή κάποιων χώρων και από την Δευτέρα 15 Ιουλίου στεγάζει και τις δραστηριότητες του υποκαταστήματος της Καλλιρρόης 39 (Μοτοσυκλέτες , Είδη Ένδυσης)..

Είμαστε σίγουροι ότι η νέα δομή της εταιρείας μας και οι εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, θα βελτιώσουν την συνεργασία μας.

Η διεύθυνση επικοινωνίας για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας μας είναι πλέον:

Λεωφόρος Καλλιρρόης 55
117 43 Ν. Κόσμος, ΑΘΗΝΑ

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας παραμένουν ίδια, ενώ για κάποιες αλλαγές στις ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις θα ενημερωθείτε σύντομα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Dimitra Tassouli


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...