Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BMW C Εvolution: το νέο ηλεκτρικό σκούτερ

H BMW έδωσε μια πρώτη εικόνα του νέου της ηλεκτρικού σκούτερ με το BMW C Evolution.

Το BMW C Evolution είναι το νέο...
πρωτότυπο σκούτερ της βαυαρικής εταιρείας, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του αστικού περιβάλλοντος.

Στόχοι της εταιρείας είναι η απόδοση του ηλεκτρικού σκούτερ να είναι αντίστοιχη των συμβατικών μηχανών εσωτερικής καύσης των 600 κ.κ. και η υψηλή αυτονομία.

Το BMW C evolution είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 8kWh, έχει μέγιστη ταχύτητα 120 χιλιομέτρων ανά ώρα και αυτονομία φόρτισης τα 100 χιλιόμετρα.

Το ηλεκτρικό σκούτερ θα έχει πρίζα αντίστοιχη με εκείνη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η εταιρεία υποστηρίζει πως το σκούτερ μπορεί να κινηθεί άνετα σε μεγάλες κλίσεις και να μεταφέρει και δεύτερο επιβάτη χωρίς να χάσει την απόδοσή του.

Η ανάπτυξη του σκούτερ είναι σε πιλοτική φάση και η ημερομηνία εμπορικής διάθεσης δεν έχει ανακοινωθεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...