Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΑ/ΕΘΕΑ: Η Επιτροπή Κανονισμών-Εκπαίδευσης και Αξιολόγησης καθώς και η Επιτροπή Ράλλυ ανακοινώνουν...

Η Επιτροπή Κανονισμών-Εκπαίδευσης και Αξιολόγησης καθώς και η Επιτροπή Ράλλυ εξέδωσαν την παρακάτω σημαντική ανακοίνωση για όλους τους αγωνιζόμενους, ενόψει της συνέχειας των ελληνικών αγώνων μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα:


Εν όψει της έναρξης του δευτέρου μισού της αγωνιστικής χρονιάς και με δεδομένο ότι η προς τα έξω εμφάνιση των αυτοκινήτων που συμμετέχουν στους αγώνες, πρέπει να βελτιωθεί, εφιστάται η προσοχή των αγωνιζομένων, στα πιο κάτω, που αναφέρονται σε όλους τους κανονισμούς, αλλά δυστυχώς δεν εφαρμόζονται από την πλειοψηφία των ενδιαφερομένων:

1. Ονόματα πληρώματος.
Τα ονόματα του πληρώματος πρέπει να είναι γραμμένα με γραμματοσειρά Helvetica, να έχουν άσπρο χρώμα σε διαφανές φόντο, να έχουν ύψος 5 εκ και πάχος 1,5 εκ. Από την πλευρά του οδηγού, πρώτο πρέπει να εμφανίζεται το όνομα του οδηγού και δεύτερο του συνοδηγού, ενώ από την πλευρά του συνοδηγού, ακριβώς το αντίθετο. Τέλος, πρέπει να αναφέρεται και η ομάδα αίματος του καθενός. Προκειμένου να τοποθετηθούν σωστά τα ονόματα του πληρώματος, ενημερώνουμε ότι τα νούμερα των πίσω παραθύρων, έχουν ύψος 25 εκ.

2. Φάσσες στα παρμπρίζ.
Επιτρέπεται η επικόλληση μιας διαφημιστικής φάσσας στο εμπρός μαρμπρίζ, μέγιστου φάρδους 10 εκ. και στο πίσω παρμπρίζ μια φάσσα μέγιστου φάρδους 8 εκ. Οποιοδήποτε άλλο αυτοκόλλητο στα δυο αυτά σημεία του αυτοκινήτου, απαγορεύεται.

3. Πινακίδες πόρτας - νούμερα
Στις δυο μπροστινές πόρτες του αυτοκινήτου, τοποθετείται πινακίδα με το νούμερο συμμετοχής, την ονομασία του αγώνα καθώς και τον εκάστοτε χορηγό.
Η πινακίδα αυτή έχει διαστάσεις 70 εκ επί 20 εκ.

Βάσει του Γενικού Κανονισμού, η πινακίδα αυτή πρέπει να τοποθετείται 7 εκ χαμηλότερα από το ύψος του παραθύρου και δεν πρέπει να έχει κανένα διαφημιστικό μήνυμα σε απόσταση μικρότερη των 10 εκ. από την περιφέρειά της.

4. Κανένα αυτοκίνητο δεν θα λαμβάνει το αυτοκόλλητο «Ο.Κ.» αν δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας, είτε του Υπουργείου είτε της ΕΘ.Ε.Α.

Η ανακοίνωση αυτή βγήκε και έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους Τεχνικούς Εφόρους, με εντολή για άμεση εφαρμογή σε όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις.

Επιτροπή Κανονισμών-Εκπαίδευσης και Αξιολόγησης
Επιτροπή Ράλλυ



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...