Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σχετικά με την αναβολή του Ράλλυ Σπριντ ΕΛΠΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ράλλυ Σπριντ ΕΛΠΑ, έπειτα από την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 26 Αυγούστου αγώνα, θα ήθελε να αποσαφηνίσει την εξέλιξη των γεγονότων.

Γνωρίζοντας ήδη από το Σάββατο ότι στην περιοχή της Κύμης έχει...
ξεσπάσει πυρκαγιά, ζητήθηκε από το διευθυντή του γραφείου της ΕΛΠΑ στη Χαλκίδα να επισκευθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε να διαπιστώσει αν θα είναι σε θέση να παρέχει τις προβλεπόμενες υπηρεσίες της κατά τη διάρκεια του αγώνα την επόμενη μέρα.
Ο ίδιος ενημέρωσε την Οργανωτική Επιτροπή στις 22:15 του Σαββάτου ότι έλαβε ξεκάθαρα αρνητική απάντηση, καθώς όλο το δυναμικό, πλην ενός αυτοκινήτου ασφαλείας για την πόλη της Χαλκίδας, είχε προωθηθεί στην περιοχή της πυρκαγιάς.
Στις 22:20 η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο Αγωνοδικών και τον Πρόεδρο της ΟΜΑΕ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα, προς αποφυγήν ταλαιπωρίας των αγωνιζομένων, καθώς και άσκοπων εξόδων τόσο για τους ίδιους όσο και για την Οργάνωση.
Μέχρι τις 23:35 είχαν ενημερωθεί όλοι οι αγωνιζόμενοι, όπως και οι κριτές, τα στελέχη του αγώνα, η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και ο ΣΟΑΑ.
Πέραν αυτής της ενέργειας, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ο Πρόεδρος Αγωνοδικών μετέβησαν την Κυριακή -από τις 06:00- στην περιοχή του αγώνα για να ειδοποιήσουν την ταβέρνα της Ριτσώνας, καθώς και το στρατόπεδο και το βενζινάδικο που είχαν συνεργασία με την Οργάνωση.
Οι ίδιοι παρέμειναν στο χώρο της εκκίνησης μέχρι τις 11:00 για να ενημερώσουν τυχόν θεατές που ενδεχομένως να μη γνώριζαν ότι ο αγώνας αναβλήθηκε.
Τα παραπάνω ανακοινώνονται μετά από απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία πάρθηκε ύστερα από φήμες περί «προαποφασιμένης» αναβολής λόγω μικρού αριθμού συμμετοχών.

Εντός των επομένων ημερών, μετά τη έγκριση της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Ράλλυ Σπριντ ΕΛΠΑ.
[ΕΠΑ/ΕΘΕΑ]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...