Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ασύρματα… θα φορτίζουν στο μέλλον τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξελίσσουν συνεχώς νέες τεχνολογίες,...
τις οποίες θα δούμε τα επόμενα χρόνια στα καθημερινά μας αυτοκίνητα. Μία από αυτές είναι η φόρτιση των μπαταριών στα ηλεκτρικά οχήματα, η οποία θα γίνεται ασύρματα! Πολύ απλά, ο οδηγός του ηλεκτρικού οχήματος θα παρκάρει σε κάποιο σημείο ανεφοδιασμού και, χωρίς να βγάζει το ειδικό καλώδιο για να το συνδέσει με το ρεύμα, οι μπαταρίες θα φορτίζουν με υπέρυθρες!

Μη φαντάζεστε ότι η τεχνολογία αυτή είναι πολύ μακρινή, αν αναλογιστούμε ότι το Chevrolet Volt, για παράδειγμα, διαθέτει ένα ασύρματο σύστημα μέσα στο υποβραχιόνιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επαναφορτίσει τηλέφωνο ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Η ευκολία ενός ασύρματου συστήματος τιμολόγησης για πάρκινγκ θα διευρύνει την αγορά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και θα κάνει την καθημερινότητα ακόμα πιο εύκολη. Να σημειώσουμε ότι οι τρέχουσες παγκόσμιες πωλήσεις των ασύρματων συστημάτων χρέωσης ήταν 3,9 δισ. ευρώ ετησίως μέχρι το 2012, αλλά εκτιμάται ότι η αγορά θα φτάσει τα 12,1 δισεκατομμύρια ετησίως σε δύο χρόνια, γεγονός που θα ρίξει τις τιμές, αλλά και θα δώσει ώθηση για περαιτέρω ανάπτυξη της συγκεκριμένης τεχνολογίας.
zougla.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...