Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ANABOΛΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΧΟΥΜΕ ANABOΛΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Aγαπητοί φίλοι,
Σας ανακοινώνουμε την αναβολή της έκθεσης κλασικών οχημάτων Μακεδονίας που επρόκειτο να γίνει στη Θεσσαλονίκη από 8 – 16 Σεπτεμβρίου 2012 για τους παρακάτω λόγους:

1. Λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του ιστορικού ΣΙΡΚΟΥΪ της ΦΙΛΠΑ στο ΤΑΤΟΙ την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου δεν είναι εφικτό να έρθουν αρκετά κλασικά αυτοκίνητα που περιμέναμε από την Αθήνα και τη γύρω επαρχία στη δική μας έκθεση. Οι ιδιοκτήτες τους θα προτιμήσουν τη συμμετοχή τους στο ιστορικό αυτό σιρκουϊ το οποίο διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ για τα 40 χρόνια λειτουργίας της.
2. Λόγω της αδυναμίας συνύπαρξης κλασικών αυτοκινήτων με πινακίδες ΦΙΛΠΑ με ΕΟΟΕ (δηλαδή των λεσχών ΛΕΚΑΜ και ΣΙΑΒΕ) στον ίδιο εκθεσιακό χώρο θα έχουμε παράλληλες απώλειες αν υποστηρίξουμε τη μια ή την άλλη πλευρά... Το περιοδικό μας αποδέχεται όλα τα αυτοκίνητα ανεξάρτητα από τα «χρώματα» των πινακίδων τους ή τις ομοσπονδίες που τα υποστηρίζουν. Ομως τα Δ/Σ των λεσχών και αρκετοί ιδιοκτήτες οχημάτων δεν δέχονται την συνύπαρξη αυτή.
3. Λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορέσαμε να βρούμε ικανές χορηγίες προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα της εκδήλωσης όσο αφορά την ενοικίαση του περιπτέρου Νο 3 συνολικού εμβαδού 2.400 τετραγωνικών μέτρων. Το περιοδικό μας Classic Century δεν είναι σε θέση να καλύψει αυτά τα έξοδα.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ EKΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ 25-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012.
(Ημέρες γιορτής της Θεσσαλονίκης !!).

Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

Με εκτίμηση
στους αναγνώστες του περιοδικού μας
και σε όσους αγαπάνε το κλασικό όχημα και την εποχή του...

Ρασιδάκης Μιχάλης
Εκδότης
(6970 446565)


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...