Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Toyo Tire & Rubber Co. Ltd.: Παρουσίαση του Κορυφαίου Ελαστικού Οικονομίας Καυσίμου ως ο Ηγέτης των Προϊόντων

Η Toyo Tire & Rubber Co. Ltd. (με πρόεδρο τον κο Kenji Nakakura) ανακοινώνει την παρουσίαση του “NANOENERGY ZERO” ενός νέου ελαστικού οικονομίας καυσίμου με τεχνολογία NANOENERGY το οποίο λανσαρίστηκε προς πώληση στις 2 Ιουλίου, 2012. Η Toyo Tire έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό ελαστικό οικονομίας καυσίμου1 που έχει λάβει την υψηλότερη...
βαθμολογία σύμφωνα με το Σύστημα Σήμανσης Ελαστικών JATMA2, ως προς την αντίσταση κύλισης και το κράτημα σε υγρές επιφάνειες.

Ακόμα και στην Ιαπωνία, που ηγείται στον κόσμο ως προς την ευρεία χρήση των ελαστικών οικονομίας καυσίμου, αυτή είναι η πρώτη φορά3 που παρουσιάζεται ένα ελαστικό στην αγορά με τέτοια κορυφαία αξιολόγηση για την περιβαλλοντική του απόδοση, με βαθμολογία "ΑΑΑ" για αντίσταση κύλισης και "Α" για κράτημα σε υγρές επιφάνειες.
Nano Energy Zero

Το ελαστικό NANOENERGY είναι η νέα μάρκα ελαστικών οικονομίας καυσίμου της Toyo Tire που χρησιμοποιεί την τεχνολογία “Nano Balance Technology,” η οποία είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της Toyo Tire και προηγμένη τεχνολογία θεμελιακού σχεδιασμού υλικού και που διαχειρίζεται την ανάπτυξη των υλικών καουτσούκ του ελαστικού σε νανο-επίπεδο.

Σήμερα, η Toyo Tire αναπτύσσει μια πλήρη σειρά ελαστικών οικονομίας καυσίμων υψηλής ποιότητας, ξεκινώντας με το NANOENERGY 1, που παρουσιάστηκε προς πώληση το Φεβρουάριο του 2012 και που ήταν το πρώτο ελαστικό στην Ιαπωνία που έλαβε βαθμολογία "ΑΑΑ" για αντίσταση κύλισης και "Β" για κράτημα σε υγρές επιφάνειες στην Ιαπωνία. Τον Ιούνιο του 2012, ακολούθησε η παρουσίαση προς πώληση του NANOENERGY 2, που έλαβε βαθμολογία “AAA” για αντίσταση κύλισης και "Γ" για κράτημα σε υγρές επιφάνειες.

Η Toyo Tire σχεδιάζει στο μέλλον να παρουσιάσει και τα δύο προϊόντα στην Ευρώπη τον Οκτώβριο του 2012.

Μέχι σήμερα, αναζητούσε μια τεχνολογική καινοτομία για την περαιτέρω ενίσχυση της απόδοσης στο φρενάρισμα κατά τη διάρκεια κανονικής οδήγησης σε υγρές και στεγνές επιφάνειας, διατηρώντας παράλληλα την υψηλότερη βαθμολογία “AAA” που είχε λάβει για την αντίσταση κύλισης.

Με την εφαρμογή της Τεχνολογίας Nano Balance, βελτιστοποιώντας τη διαχείριση της ανάμειξης των υλικών σε υψηλή διάσταση, επιτρέποντας μεγαλύτερη ακρίβεια στο σχεδιασμό και ενσωματώνοντας καινοτομίες στην επεξεργασία, η Toyo κατάφερε να αναπτύξει το NANOENERGY ZERO που έχει επιτύχει τα υψηλότερα πρότυπο σε θέμα κρατήματος (απόδοση στο φρενάρισμα) και αντίστασης κύλισης.

Το ελαστικό θα παρουσιαστεί άμεσα στην Ιαπωνική αγορά ως προϊόν-ηγέτης της σειράς NANOENERGY.

■ Παρουσίαση Προϊόντος

Όνομα Προϊόντος Περιβαλλοντικό Πρότυπο Απόδοσης Διαστάσεις
Ημερομηνία  Παρουσίασης
NANOENERGY 0
Απόδοση Αντίστασης Κύλισης: AAA
Απόδοση Κρατήματοςσε Υγρές Επιφάνειες: “a”
195/65R15 91H 1η Ιουλίου, 2012

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
1 Το “Ελαστικό Οικονομίας Καυσίμου” είναι ένα ελαστικό που φέρει το σύμβολο  για να δείξει ότι είναι ελαστικό που προσφέρει οικονομία στο καύσιμο, με συντελεστή βαθμολόγησης στην αντίσταση κύλισης “A” και άνω και βαθμολογία κρατήματος σε υγρές επιφάνειες που κυμαίνεται μεταξύ “a” και “d”.
2 Το “Σύστημα Σήμανσης Ελαστικού” είναι ένα σύστημα σήμανσης που θεσπίστηκε από την Ένωση Ιαπωνικών Κατασκευαστών Ελαστικών για Οχημάτα (JATMA) ως το αυτο-επιβαλλόμενο πρότυπο σήμανσης της βιομηχανίας με σκοπό την παροχή στους καταναλωτές ορθών πληροφοριών, καθώς και για τον ορισμό ως "ελαστικά οικονομίας καυσίμου” των ελαστικών εκείνων που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια αντίστασης κύλισης και κρατήματος σε υγρές επιφάνειες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την αρχική σελίδα της JATMA http://www.jatma.or.jp/
3 Πρώτη φορά στην Ιαπωνία. Η ημερομηνία παρουσίασης ορίζεται ως η 27η Ιουνίου, 2012.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...