Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συμμετοχή του ΜΙΝΙ στο Red Bull Flugtag 2012

Αθήνα/Φάληρο. Και φέτος το ΜΙΝΙ έδωσε το παρών σε μια πρωτότυπη και άκρως διασκεδαστική ημέρα πτήσης, γεμάτη κέφι, εκπλήξεις, δώρα και δράση: στο Red Bull Flugtag 2012.

Σε απόλυτη αρμονία με το ζωηρό πνεύμα που διέπει το ΜΙΝΙ, εφευρέτες και παρευρισκόμενοι συγκεντρώθηκαν σε μια καυτή μέρα πτήσης, με σκοπό την ατελείωτη διασκέδαση, μέσα από ένα πρωτότυπο εναέριο διαγωνισμό.

Το ΜΙΝΙ, χορηγός της fun δραστηριότητας που διοργάνωσε η Red Bull την Κυριακή 24 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, υποστήριξε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τις ενεργές συμμετοχές ομάδων οι οποίες διαγωνίστηκαν με αυτοσχέδιες...
κατασκευές, κάθε ιδέας, σχεδίασης και ύφους. Στόχος των τολμηρών εφευρετών ήταν η επιτυχής απογείωση, ξεκινώντας από μια πλατφόρμα 9 περίπου μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 10.000 χιλιάδες θεατές συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το 2ο Red Bull Flugtag, για την ανάδειξη του νικητή.

Κι ενώ οι πρωτότυπες αυτοσχέδιες κατασκευές και οι ερασιτέχνες πιλότοι, διαγωνίστηκαν με κύρια κριτήρια την καλύτερη απόσταση πτήσης, τη δημιουργικότητα, καθώς και την σκηνική παρουσία, νικητής με τίτλο «Βασιλιάς των Ουρανών», αναδείχθηκε ο «Δούρειος Σκύλος» της ομάδας με την ονομασία «SIX D.O.G.S.».

Η διασκέδαση δεν γνωρίζει όρια. Το ενθουσιώδες κοινό δεν σταμάτησε να εμψυχώνει τις 34 ομάδες που έλαβαν μέρος, ενώ το ΜΙΝΙ με το δροσερό και αντισυμβατικό του χαρακτήρα, κλήρωσε τρία ΜΙΝΙ Folding Bikes και μοίρασε δώρα στους παρευρισκόμενους.

Στην «Ημέρα Πτήσης» παρευρέθηκε το δημοφιλές τετράθυρο ΜΙΝΙ Countryman, με την go-kart αίσθηση και την σχεδίαση ενός γνήσιου ΜΙΝΙ, τραβώντας επάνω του όλα τα βλέμματα και προσφέροντας μια μεγάλη δόση αδρεναλίνης.

Συνεχίζοντας την δυναμική οδηγική του πορεία και την ανεξάντλητη αίσθηση διασκέδασης, το ΜΙΝΙ ως γνήσιος εκπρόσωπος cross over, έδωσε μια νότα δροσιάς και μια στιλάτη πρόταση για καθημερινές βόλτες στην πόλη, αλλά και για μοναδικές αποδράσεις το Σαββατοκύριακο.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...