Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΙΝΙ και PUMA σφραγίζουν μία πολυετή συνεργασία

Μόναχο. Το ΜΙΝΙ και η μάρκα σύγχρονων αθλητικών ειδών PUMA υπέγραψαν παγκόσμια συμφωνία που σφραγίζει τη συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια. Δύο καινοτόμα και θρυλικά brands με αποδεδειγμένο πάθος για τη λειτουργικότητα, τις επιδόσεις και την υψηλή αισθητική ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία προϊοντική συλλογή ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, η συλλογή θα διατίθεται από το Σεπτέμβριο του 2012 με το λογότυπο MINI by PUMA. Τα καταστήματα λιανικής της PUMA θα διαθέτουν τη συγκεκριμένη συλλογή.

MINI by PUMA : Αυτοκινητιστική φιλοσοφία και αθλητική μόδα σε μία Συλλογή.
Η συλλογή συνδυάζει τη ‘δημιουργική χρήση χώρου’ του χαρακτήρα ΜΙΝΙ, με την επιτυχημένη αθλητική φιλοσοφία της PUMA στο σχεδιασμό ρούχων, παπουτσιών και...
αξεσουάρ. Εμπνευσμένη από τη Βρετανία, την πατρίδα του ΜΙΝΙ, η συλλογή χρησιμοποιεί Βρετανικά σύμβολα όπως τη Βρετανική σημαία (Union Jack) και το ΜΙΝΙ bulldog σαν πρόσθετες, μοδάτες σχεδιαστικές πινελιές. Υλικά υψηλής ποιότητας, καθαρές γραμμές και εντυπωσιακές επενδύσεις συνθέτουν μία φίνα, κομψή εμφάνιση.

Η πρώτη Συλλογή MINI by PUMA, που θα λανσαριστεί το Σεπτέμβριο, περιλαμβάνει σπορ, κομψές τσάντες και αξεσουάρ unisex, μεγαλύτερες για Σαββατοκύριακο, μικρότερες τσάντες χειρός, καθώς και πορτοφόλια. Τα έξυπνα σχεδιασμένα εσωτερικά τμήματα και τα φερμουάρ εγγυώνται πρακτικότητα και άφθονες δυνατότητες. Τα σχέδια των ιμάντων και των λαβών είναι εμπνευσμένα από τις ζώνες ασφαλείας ΜΙΝΙ. Τα διάφορα μοντέλα κυκλοφορούν σε μαύρο χρώμα με ετικέτες αποσκευών σε κίτρινο νέον. Εκτός από τις τσάντες θα υπάρχει και μία σειρά αθλητικών παπουτσιών σε διαφορετικές εκδόσεις (χαμηλά και μποτάκια) για άνδρες και γυναίκες. Τα αθλητικά, ελαφριά παπούτσια έχουν στενή γραμμή και λεπτομέρειες σε “cool Britannia”.

Τα χρώματα είναι κυρίως μαύρο, λευκό και πράσινο. Η συλλογή MINI by PUMA θα περιλαμβάνει μία σειρά μοντέρνων ρούχων από T-shirt μέχρι μπουφάν (parka).

Συνεργασίες του MINI brand .
Το MINI έχει γνωρίσει μακρά ιστορία όσον αφορά τις συνεργασίες αδειοδότησης. Για παράδειγμα, το ΜΙΝΙ συνεργάστηκε με την Ιαπωνική Onitsuka Tiger για μία συλλογή παπουτσιών και με τη Γερμανική εταιρία παραγωγής ηχοσυστημάτων υψηλής αισθητικής, sonoro audio, για τη δημιουργία ενός ειδικού ιντερνετικού ραδιοφωνικού δέκτη πολλαπλών λειτουργιών ΜΙΝΙ.

H συνεργασία του ΜΙΝΙ με την PUMA αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη συμφωνία που έχει υπογράψει ποτέ η μάρκα ΜΙΝΙ για τη Lifestyle Συλλογή του.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...