Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μεγάλα σχέδια για την Opel

Το Εποπτικό Συμβούλιο της Adam Opel AG ενέκρινε επιχειρηματικό σχέδιο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επάνοδο της Opel στη βιώσιμη κερδοφορία.

Κύρια σημεία του σχεδίου είναι:

  • Επενδύσεις στην προϊοντική γκάμα Opel/Vauxhall, σε συνδυασμό με μία νέα στρατηγική πωλήσεων
  • Ανανεωμένη στρατηγική μάρκας
  • Σχέδια για μείωση του κόστους υλικών, εξέλιξης και παραγωγής και περαιτέρω αξιοποίηση συνεργειών από τη συμμαχία GM και PSA Peugeot Citroën, και
  • Επαναπροσδιορισμός στρατηγικής εξαγωγών και επέκτασης στην αγορά

Τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν βασικούς συντελεστές για επάνοδο της Opel σε θετικά αποτελέσματα.

Ο Stephen Girsky, Αντιπρόεδρος της General Motors και Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου τη Opel δήλωσε: «Το σχέδιο που εγκρίναμε σήμερα προετοιμάζει το δρόμο για ένα ισχυρό μέλλον της Opel. Η GM υποστηρίζει την Opel, και ενθαρρύνει τόσο τη Διοίκηση όσο και τους εκπροσώπους εργαζομένων στη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας με στόχο την καλύτερη ικανοποίηση των πελατών και την ταχεία επάνοδο στην κερδοφορία».

Ο Wolfgang Schäfer-Klug, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Εργαζομένων και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου της Adam Opel AG δήλωσε: «Το επιχειρηματικό σχέδιο 2012-2016 που ενέκρινε το Εποπτικό Συμβούλιο είναι μία καλή βάση για το μέλλον της Opel. Η υποστήριξη της GM δείχνει πόσο σημαντική είναι η Ευρωπαϊκή μηχανολογία και τα Ευρωπαϊκά εργοστάσια της εταιρίας. Η Opel πρέπει να επικεντρωθεί στα δυνατά της σημεία ώστε να αυξήσει και να διασφαλίσει θέσεις εργασίας σε ένα δύσκολο περιβάλλον αγοράς».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...