Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το καλύτερο σκορ για την Opel στη ‘φιλικότητα προς το χρήστη’ σε δοκιμή του ACE

Το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας του Opel Astra “Navi 900 Europe” προκαλεί αισθητά χαμηλότερο κίνδυνο διάσπασης της προσοχής σε σχέση με δύο από τους βασικούς ανταγωνιστές του σύμφωνα με νέα έρευνα του περιοδικού “ACE Lenkrad” σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ. Τριάντα έξι άτομα συμμετείχαν...
στην έρευνα του περιοδικού ιδιοκτησίας Auto Club Europe την οποία υποστήριξαν ερευνητές του πανεπιστημίου. Το Opel Astra με το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας του αναδείχτηκε νικητής των δοκιμών διεπαφής HMI (Human-Machine-Interface) συγκεντρώνοντας τη μέγιστη συνολική βαθμολογία για τη λιγότερη διάσπαση της προσοχής από το τιμόνι.

Το Astra σημείωσε εξαιρετικά καλή επίδοση επίσης στην πρόσβαση ενός αριθμού από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα της μελέτης: «Η πρόσβαση ενός τηλεφωνικού αριθμού ήταν πολύ ταχύτερη συγκριτικά με τα συστήματα των άλλων δύο αυτοκινήτων της δοκιμής. Με μέσο χρόνο 22 δευτερολέπτων, οι χρήστες του Opel όχι μόνο χρειάστηκαν το μισό χρόνο σε σχέση με την ομάδα των ανταγωνιστικών μοντέλων, αλλά διάβασαν και πολύ ταχύτερα την ένδειξη στην οθόνη».

Η οθόνη 7” (17,8 cm) της Opel είναι η μεγαλύτερη και από τα τρία αυτοκίνητα που δοκιμάστηκαν και βρίσκεται στο πεδίο ορατότητας του οδηγού. Τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας της Opel είναι ευρέως διακεκριμένα για τη φιλοσοφία διάταξης των διεπαφών τους. Μπουτόν με άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες ραδιοφώνου, CD player και τηλεφώνου είναι διατεταγμένα το ένα πάνω από το άλλο, αριστερά του οδηγού με τις δευτερεύουσες λειτουργίες στη δεξιά πλευρά.

Οι συμμετέχοντες στη δοκιμή ΗΜΙ έπρεπε να εισάγουν έναν ταξιδιωτικό προορισμό στο σύστημα πλοήγησης, να επιλέξουν αριθμό τηλεφώνου και ραδιοφωνικό σταθμό και να χρησιμοποιήσουν ένα χειριστήριο έντασης ηχείου. Ένας ερευνητής κάθισε στα πίσω καθίσματα και τέσσερις βιντεοκάμερες με φωτισμό υπερύθρων τοποθετημένες στο ταμπλό κατέγραφαν την κατεύθυνση του βλέμματος των συμμετεχόντων ενώ εκτελούσαν τα καθήκοντά τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...