Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Madrid / Red Bull X-Fighters 2012: O Levi Sherwood θριάμβευσε στην χώρα των πρωταθλητών

Μαδρίτη, Ισπανία – Ο Νεοζηλανδός Levi Sherwood στέφθηκε νικητής στην επική μάχη εναντίον του Dany Torres, στην τέταρτη στάση του Red Bull X- Fighters World Tour που έγινε στην Μαδρίτη την Παρασκευή, υπό το βλέμμα 20,000 Ισπανών. Ο πιο συναρπαστικός αγώνας freestyle motocross στον κόσμο πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά υπό το φως των αστεριών, με τον Ισπανό, Maikel Melero, να ανεβαίνει για πρώτη φορά στην διάρκεια της καριέρας του στο βάθρο, κατακτώντας την τρίτη θέση.

«Ήταν αρκετά έντονο», δήλωσε ο Sherwood, ο οποίος είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα στο Ντουμπάι και κατάφερε να προηγηθεί του αμερικανού Todd Potter και να κατακτήσει την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. «Ήταν πολύ δύσκολο να ανταγωνίζομαι τον Dany και το πλήθος των συμπατριωτών του». Ο Sherwood μετά βίας κατάφερε να νικήσει τον...
Melero, ο οποίος φορούσε την φανέλα μιας ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας, δίνοντας στο ενθουσιασμένο πλήθος τον καλύτερό του εαυτό. Ο Γάλλος Thomas Pages βγήκε τέταρτος μαγεύοντας το κοινό με διάφορα tricks όπως και συναρπαστικά flips, σε μια θαρραλέα επίδειξη η οποία εκτιμήθηκε ιδιαίτερα, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια από τους φανατικούς θεατές του FMX.

Ο Torres, αγαπημένος του κοινού, ο οποίος δυσκολεύτηκε λόγω των τραυματισμών του κατά τη διάρκεια της σεζόν, χάρισε ένα μαγευτικό show το όποιο τον έφερε μόλις μία ανάσα πιο κοντά στον τελικό. Ο Sherwood προηγείται στο πρωτάθλημα με 230 βαθμούς, δεύτερος ακολουθεί ο Χιλιανός Javier Villegas με 150 βαθμούς, και τρίτος ο Potter με 145 βαθμούς, ο οποίος δε διαγωνίστηκε στη Μαδρίτη κατόπιν τραυματισμού στα πλαίσια της προπόνησης του την Παρασκευή.

Αποτελέσματα του Red Bull X-Fighters στη Μαδρίτη:

1. Levi Sherwood (ΝΖΛ)
2. Dany Torres (ΙΣΠ)
3. Maikel Melero (ΙΣΠ)
4. Thomas Pages (ΓΑΛ)
5. Takayuki Higashino (ΙΑΠ)
6. Javier Villegas (ΧΙΛ)
7. Blake Williams (ΑΥΣ)
8. Mat Rebeaud (ΕΛΒ)
9. Wes Agee (ΗΠΑ)

Συνολική Κατάταξη:

1. Sherwood (ΝΖΛ) 230 βαθμοί
2. Villegas (ΧΙΛ) 150 βαθμοί
3. Todd Potter (ΗΠΑ) 145 βαθμοί
4. Pages (ΓΑΛ) 135 βαθμοί
5. Rob Adelberg (ΑΥΣΤ) 115 βαθμοί

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.redbullxfightersnewsroom.com
Για φωτογραφίες: www.redbull-photofiles.com - Επίσημο website: www.redbullxfighters.com

Πηγή: http://www.offroadteam.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...