Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

KTM News: KTM 2.0 - FB, YOUTUBE, TWITTER & CO!

H ΚΤΜ, η Αυστριακή εταιρεία, γνωστή για τις sport μοτοσυκλέτες της, αναγνώρισε την ισχύ των social media (Μέσων κοινωνικής δικτύωσης) και έχει αγκαλιάσει μια σειρά από social media ώστε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον επικοινωνίας κατευθείαν με τους συνεργάτες της, τους καταναλωτές, και φυσικά με τους φίλους της!

Το Facebook απολαμβάνει σημαντική επιτυχία με την επίσημη σελίδα της εταιρείας, KTM Racing, να διατηρεί 737.000 φίλους των μοτοσυκλετών μέχρι...
σήμερα, με νέα και απόψεις σε σχέση με τις διεθνείς αγωνιστικές δραστηριότητες. Τώρα, έχοντας ξεπεράσει τα 1,7 εκατομμύρια, η σελίδα KTM Racing συνεχίζει να κερδίζει σε δημοτικότητα και σύμφωνα με τους αναλυτές των social media είναι μια από τις κορυφαίες δυνάμεις στο χώρο των social media όταν συγκρίνεται με αντίστοιχες δραστηριότητες άλλων brands.

Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις αγωνιστικές δραστηριότητες το Facebook KTM Racing είναι εντελώς διεθνές συγκεντρώνοντας από τη Γαλλία το μεγαλύτερο ποσοστό followers ενώ ακολουθούν οι ΗΠΑ, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η κατανομή των followers ανά γλώσσα είναι: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά, με τις υπόλοιπες γλώσσες να ακολουθούν.

Η εταιρική KTM Official Fanpage, που περιλαμβάνει νέα για τη γκάμα των προϊόντων, τα Adventure Tours, τα Orange Days και πολλά άλλα θέματα, λανσαρίστηκε περίπου έναν χρόνο μετά την KTM Racing Page και επίσης έχει πάνω από 60.000 φίλους και δραστηριότητες.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές και δραστήριες εθνικές σελίδες της KTM στο Facebook, σε τοπικές γλώσσες, με μια από τις δημοφιλέστερες της σελίδα της KTM Ready to Race India, που ξεκίνησε νωρίς το 2012 ώστε να συμπέσει με το λανσάρισμα του 200 Duke στη χώρα και έχει 128.000 φίλους. Οι σελίδες στο Facebook για την KTM, ΗΠΑ, Γαλλίας, Ισπανίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Σκανδιναβίας Αυστραλίας και πολλών άλλων, διαδίδουν σημαντικά τοπικά νέα, στους φανατικούς της KTM και συνεχώς αυξάνει η δημοτικότητά τους.

Στην Ελλάδα, η σελίδα KTM 125/200 Duke ξεκίνησε να ενημερώνει τους φίλους της πολύ σημαντικής μικρής μοτοσυκλέτας της KTM, από το Μάρτιο 2012 και μέχρι σήμερα έχει πάνω από 310 μέλη. Το ενδιαφέρον είναι αρκετά έντονο, καθώς οι πληροφορίες που αναρτώνται αφορούν τις εξελίξεις για τα δημοφιλή μικρά KTM.

Όπως η KTM, πολλοί από τους αντιπροσώπους της είναι επίσης ενεργοί στο YouTube το Twitter και άλλες πλατφόρμες social media. Το επίσημο κανάλι της KTM στο YouTube εν τω μεταξύ έχει περισσότερους από 19.000 συνδρομητές και περίπου 200 videos που έχουν προβληθεί πάνω από 7,9 εκατομμύρια φορές. Όμως είναι το Twitter@ KTM_Racing που προσφέρει την πλήρη ισχύ και όλα τα τελευταία νέα. Πάνω από 26.000 φίλοι των αγώνων ακολουθούν τα Orange tweets σε αυτή την υπηρεσία περιεκτικής πληροφόρησης!

Ολες οι KTM 2.0 δραστηριότητες με μια ματιά:

Και, ας μην ξεχνάμε www.ktm.com και www.ktmimages.com


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...