Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρίτο εργοστάσιο στην Κίνα από την KIA


Η Kia Motors Corp και η θυγατρική της στην Κίνα, Dongfeng Yueda Kia Motor Co, Ltd, ξεκίνησαν την ανέγερση της τρίτης παραγωγικής μονάδας στην πόλη Yancheng στην επαρχία Jiangsu.

Το εργοστάσιο, το οποίο θα ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2014, θα έχει δυνατότητα παραγωγής 300.000 οχημάτων ετησίως και θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της Kia στην Κίνα, η οποία έχει γίνει η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο. Σε συνδυασμό με την τρέχουσα ετήσια παραγωγική δυνατότητα από τις δύο υπάρχουσες εγκαταστάσεις της στην πόλη Yancheng, 130.000 και 300.000 μονάδες αντίστοιχα, η Kia θα είναι σε θέση να παράγει συνολικά 730.000 οχήματα σε τοπικό επίπεδο στην Κίνα.

Το νέο εργοστάσιο θα βρίσκεται μόλις...
5 χλμ. από το δεύτερο εργοστάσιο της Kia, επιτρέποντας τη χρησιμοποίηση των διαφόρων υφιστάμενων υποδομών και μεγιστοποιώντας τις συνέργειες μεταξύ των τριών εργοστασίων. Η νέα εγκατάσταση θα στεγάσει κι ένα κέντρο έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογιών καθώς επίσης και μία πίστα δοκιμών υψηλών ταχυτήτων μήκους 1.960 μέτρων. Επιπλέον, η ευέλικτη διαμόρφωση του τρίτου εργοστασίου θα δώσει στην αυτοκινητοβιομηχανία την ελευθερία να επεκτείνει την ετήσια παραγωγή της κατά 100.000 μονάδες και να φθάσει τις 400.000 μονάδες. Μετά την ολοκλήρωση της μονάδας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, η Kia σκοπεύει να παράγει στην Κίνα ειδικά μοντέλα που αντανακλούν τις τοπικές προτιμήσεις της αγοράς.

Η Dongfeng Yueda Kia έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη με πωλήσεις που ανέρχονται στις 432.518 μονάδες το 2011 σημειώνοντας αύξηση 326% έναντι του 2007 (101.427 μονάδες). Μέχρι στιγμής το 2012 (έως τον Μάιο), χάρη στην αύξηση της δημοτικότητας των τοπικά παραγόμενων μοντέλων όπως του Κ2 (τοπική έκδοση του Rio), του Forte (Cerato) και του Sportage, οι πωλήσεις ανήλθαν σε 185.543 μονάδες σημειώνοντας αύξηση 16,7% από έτος σε έτος, υπερβαίνοντας το μέσο όρο της βιομηχανικής ζήτησης στην Κίνα κατά 6,0% την ίδια περίοδο.

Εν τω μεταξύ, το μερίδιο αγοράς της Kia Dongfeng Yueda έχει αυξηθεί από 1,9% το 2007 (18η βιομηχανία στην κατάταξη) σε 3,6% το περασμένο έτος (8η). Μέχρι στιγμής το μερίδιο αγοράς της έχει παραμείνει στο 3,6%, ενώ στην κατάταξη βρίσκεται στην 7η θέση.

Η Kia σκοπεύει να υποστηρίξει την επέκταση των δραστηριοτήτων της με την είσοδο των θυγατρικών εταιριών της στην αγορά της Κίνας, ενισχύοντας την παγκόσμια ανταγωνιστικότητάς τους και συμβάλλοντας στην τοπική οικονομία μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και επενδύσεων.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...