Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Husqvarna News: Δεύτερος ο Cody Webb στον αγώνα Endurocross των X Games

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Beta Cody Webb, έφερε το RR350 του στην εξαιρετική δεύτερη θέση στον αγώνα ESPN X Games για το πρωτάθλημα Endurocross. Για τον Webb, αυτό ήταν ένα τεράστιο βήμα προς την κορυφή αφού ο 24χρονος αναβάτης από την Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια ανέβηκε στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας και απέχει μόλις 12 πόντους από τον πρώτο.

Ο φετινός αγώνας περιελάμβανε την περίφημη ράμπα εκκίνησης...
"Drop In" όπου οι αναβάτες έκαναν βουτιά μεγαλύτερη των 15 μέτρων προς την πρώτη στροφή. Ο Webb ξεκίνησε το βράδυ κυριαρχώντας στον προκριματικό του και παίρνοντας την νίκη με διαφορά μεγαλύτερη από οκτώ δευτερόλεπτα. Αυτό βοήθησε στο να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση του για τον τελικό. Στον τελικό ο Webb αμέσως μετά την εκκίνηση βρέθηκε στην 8η θέση μπαίνοντας στην πρώτη στροφή με βράχια αλλά χάρη στην απίστευτη ικανότητα του που έχει αποκτήσει από το trial, κατάφερε να προσπεράσει αρκετούς αναβάτες και να βρεθεί στην 4η θέση. Μετά ο Webb έβαλε το κεφάλι κάτω φροντίζοντας να μην κάνει κανένα λάθος και ακολουθούσε τις γραμμές του γύρο με γύρο. Έτσι μέχρι τον 3ο γύρο κατάφερε να προσπεράσει άλλους δύο αναβάτες και να βρεθεί στην 2η θέση όπου παρέμεινε για το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο Webb εξηγεί: «To να πάρει κανείς το ασημένιο μετάλλιο στους X Games είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Προερχόμενος από μια περσινή 8η θέση ήξερα ότι έπρεπε να δουλέψω περισσότερο κατά τη διάρκεια της off season για να ανέβω στο βάθρο και η σκληρή δουλειά τώρα φαίνεται ότι αποδίδει. Η Beta RR 350 μου ήταν τέλεια στημένη και μου επέτρεψε να οδηγήσω έναν αγώνα χωρίς λάθη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την American Beta, τον μηχανικό μου Ρομπ, τον Alan από την Stillwell Performance, καθώς και όλους τους φίλους και την οικογένειά μου για την υποστήριξή τους που με έχει βοηθήσει να φτάσω σε αυτό το επίπεδο".

Το νεότερο μέλος της Beta, Max Gerston δεν κατάφερε να μπει στον τελικό, ωστόσο έδειξε σημάδια καλής ταχύτητας κατά τη διάρκεια των προκριματικών. Ο επόμενος αγώνας για το American Beta Factory Team είναι o 4ος γύρος του ΑΜΑ Geico Endurocross στο Οντάριο της Καλιφόρνια στις 15 Σεπτεμβρίου.
offroadteam.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...