Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ducati News: Ο CEO της Audi απευθύνεται στο προσωπικό της Ducati

Ο κ. Rupert Stadler, Διευθύνων Σύμβουλος της AUDI AG, επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Ducati στο Borgo Panigale, όπου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Ducati και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Gabriele Del Torchio. Μετά από συναντήσεις που είχε με τους τοπικούς συνδικαλιστικούς εκπροσώπους (RSU - Rappresentanza Sindacale Unitaria) ο κ. Stadler απευθύνθηκε στο σύνολο των εργαζομένων της Ducati - περίπου 1000 άτομα - και υπογράμμισε το πάθος της Audi για την Ιταλική εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών.

“Όπως ισχύει σε κάθε σχέση αυτό ισχύει και στις δύο εταιρείες, μια καλή αρχή, το ξεκίνημα της σχέσης, είναι το ήμισυ του παντός”, είπε ο κ. Stadler από ένα ειδικό βάθρο το οποίο κατασκευάστηκε μέσα στο εργοστάσιο της Ducati. "Έχετε αναρωτηθεί πιθανώς γιατί μας ενδιαφέρει η Ducati. Εμείς είμαστε ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων...
χωρίς εμφανείς δεσμούς με την Ducati με την πρώτη ματιά. Αλλά αυτό είναι μόνο με την πρώτη ματιά.

Η Ducati ξεχωρίζει για την εξαιρετική μηχανική της τεχνογνωσία, το πάθος, την ακρίβεια, την απόδοση, τη χαρά στη ζωή. Είμαστε εντυπωσιασμένοι από αυτά τα επιτεύγματα.

"Ξέρω ότι βλέπω μια εξαιρετική ομάδα εδώ και ξέρω ότι είστε μια ισχυρή ομάδα! Χωρίς εσάς η Ducati δεν θα ήταν τόσο ελκυστική εταιρεία σήμερα. Η Audi και η Ducati οδηγούνται από το ίδιο πάθος. Δεν θα αναιρεί η μια την άλλη, αντίθετα θα συμπληρώνει η μία την άλλη. Και μια πολύ σημαντική πτυχή που σημαίνει πολλά για μένα είναι ότι μπορεί ο καθένας μας να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον άλλο.

Υπάρχουν πολλές κοινές ευκαιρίες, με τους κινητήρες υψηλής απόδοσης, τις ελαφρές κατασκευές και την ειδικευμένη αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κάθε εταιρεία, έχοντας πλούσια ιστορία με τα ‘πάνω’ και τα ‘κάτω’ της, μπορεί τώρα να επωφεληθεί όντας μέρος μιας μεγάλης οικογένειας, αυτής του ομίλου Volkswagen.

Βρίσκομαι στην πολύ ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε τη συμφωνία στις αρχές του Ιουλίου και έτσι απομακρύνεται και το τελευταίο εμπόδιο στο δρόμο για την έναρξη του κοινού μέλλοντός μας. Η Ducati θα είναι επίσημα μέλος της οικογένειας Audi, από την επόμενη εβδομάδα!

"Αυτό που με φέρνει σήμερα εδώ είναι ένα σημαντικό μήνυμα που θα ήθελα φεύγοντας να πάρετε μαζί σας. Ένα μήνυμα που είναι σίγουρα το πρωταρχικό μέλημά σας. Κυρίες και κύριοι, το μήνυμα αυτό αποτελείται από τρεις λέξεις και έχετε την εγγύησή μου για αυτό: Ducati remains Ducati (η Ducati παραμένει Ducati)".



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...