Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Chevrolet κάνει δώρο το Kit Υγραερίου στα Spark, Cruze και Orlando

Η εγχώρια αντιπροσωπία της αμερικανικής φίρμας ξεκίνησε μία νέα προωθητική ενέργεια προσφέροντας ως δώρο το kit υγραερίου στις περισσότερες εκδόσεις των μοντέλων Spark, Cruze και Orlando.

Πιο αναλυτικά για κάθε μοντέλο ισχύουν τα εξής:


Spark
Οι εκδόσεις 1.0lt LS, 1.2lt LS & 1.2lt LT προσφέρονται δωρεάν με το kit υγραερίου.
Στις εκδόσεις 1,0lt S & 1,0lt L συνεχίζει να ισχύει η έκπτωση των 590 ευρώ χωρίς να προσφέρεται δώρο το kit υγραερίου.

Cruze
Οι εκδόσεις Cruze 5dr 1.6lt LT, LT A/T, LT Plus και LT Pus A/T προσφέρονται δωρεάν με το το kit υγραερίου.
Σε όλες τις εκδόσεις των 1.8lt χωρίς να επηρεαστεί η έκπτωση των 1.100 ευρώ προσφέρεται επίσης δώρο το kit υγραερίου.
Στις 4θυρες εκδόσεις Cruze 1,6lt με 125Hp LT, LT Plus και LT Plus AUTO προσφέρεται δώρο το kit υγραερίου.

Orlando
Όλες οι εκδόσεις του Orlando προσφέρονται με δώρο το kit υγραερίου.

Η εγγύηση των συστημάτων υγραεριοκίνησης (τα οποία παρέχονται από τη Chevellas), ανέρχεται στα 3 έτη για τα καινούργια οχήματα Chevrolet (αφορά παράδοση στον πελάτη με εγκατεστημένο σύστημα υγραεριοκίνησης) και δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύησή τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...