Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεργασία της BMW Hellas με τις Ελληνικές Ομοσπονδίες Κωπηλασίας και Ιστιοπλοΐας

Η BMW Hellas ως σύμμαχος στήριξης του αθλητικού ιδεώδους και της Ολυμπιακής ιδέας, ανακοινώνει την ενέργεια ενίσχυσης των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, εμψυχώνοντας τον αγώνα τους για διάκριση.

Συγκεκριμένα, με την υλοποίηση κάθε test drive που θα λαμβάνει χώρα στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της BMW Hellas έως και τις...
31 Δεκεμβρίου του 2012, η BMW Hellas θα δωρίζει το ποσό των 10€ ανά test drive, υπέρ της ενίσχυσης του έργου των Ελλήνων αθλητών, οι οποίοι ανήκουν στις Ελληνικές Αθλητικές Ομοσπονδίες Ιστιοπλοΐας και Κωπηλασίας. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε συμμετέχων που θα πραγματοποιεί ένα test drive, θα συμβάλει ενεργά στην ενίσχυση των ομοσπονδιών, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Η BMW Hellas με τη δέσμευσή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, στηρίζει το Ολυμπιακό όραμα, στοχεύοντας στις καλύτερες επιδόσεις και προωθώντας τις αξίες του Ολυμπιακού πνεύματος που είναι συνδεδεμένες με τα ιδανικά της BMW.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...