Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BMW ActiveHybrid 3: Η ευφυΐα παράγοντας απόδοσης



  • Βελτιωμένη απόδοση σε συνδυασμό με αναβαθμισμένη οδηγική συμπεριφορά στη BMWActiveHybrid 3 χάρη στο βραβευμένο κινητήρα εσωτερικής καύσης και ενός καινοτόμου ηλεκτρικού συστήματος κίνησης.
  • Τεχνολογία BMW TwinPower Turbo συνδυάζεται με οκτατάχυτο αυτόματο υβριδικό κιβώτιο και ευφυές σύστημα διαχείρισης ενέργειας.
  • Πλήρως ηλεκτρική λειτουργία μέχρι 75 km/h. Πλήρως ηλεκτρική αυτονομία μέχρι τέσσερα χιλιόμετρα.
  • Ισχύς συστήματος 250 kW/340 hp.
  • Εξαιρετικός λόγος οδηγικών επιδόσεων /κατανάλωσης καυσίμου:
  • Επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε 5,3 δευτερόλεπτα, κατανάλωση 5,9 lit. / 100 km και εκπομπές CO2/km139 g στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών.
  • Τελευταία γενιά τεχνολογίας BMWActiveHybrid : εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας, ηλεκτροκινητήρας, μπαταρία ιόντων λιθίου.

Ο εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας 225 kW/306 hp τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo της BMWActiveHybrid 3 είναι ο γνωστός για την ευστροφία, ελκτική ισχύ και απόδοση της BMW 335i. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 40 kW/55 hp και αντλεί ενέργεια από μία υψηλής τάσης μπαταρία ιόντων λιθίου που τοποθετείται κάτω από το χώρο αποσκευών.

Η συνδυασμένη ισχύς των δύο συστημάτων μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Επιπλέον της πλήρως υβριδικής φιλοσοφίας της, που επιτρέπει αποκλειστική ηλεκτροκίνηση και επομένως μηδενικούς ρύπους σε συνθήκες πόλης ή στο ρολάρισμα, η BMW ActiveHybrid 3 προσφέρει - εκτός από σπορ επιδόσεις - και διψήφια ποσοστιαία βελτίωση της κατανάλωσης σε σχέση με τη BMW 335i/335iA.

Ανώτερη απόδοση χάρη στο ECO PRO...
mode συμπερ. coasting και ευφυούς διαχείρισης ενέργειας.
Για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας BMW ActiveHybrid, η ευφυής διαχείριση ενέργειας των ηλεκτρονικών ισχύος χρησιμοποιεί διάφορες καινοτόμες λειτουργίες για την απόδοση του συστήματος κίνησης.
Η φόρτιση της μπαταρίας πρωτίστως γίνεται στο ρολάρισμα ή στο φρενάρισμα, με τον ηλεκτροκινητήρα σε ρόλο γεννήτριας που παρέχει ενέργεια στην υψηλής τάσης μπαταρία. Αντίθετα, στην επιτάχυνση ο ηλεκτροκινητήρας υποστηρίζει το βενζινοκινητήρα παράγοντας πρόσθετη ισχύ και χαρίζοντας ακόμα πιο σπορ αίσθηση στην οδηγική εμπειρία.
Στο ρολάρισμα, με ταχύτητες μέχρι 160 km/h σε ECO PRO mode, ο κινητήρας καύσης μπορεί να απενεργοποιείται και να αποσυνδέεται πλήρως. Το coasting mode συνδυάζει άνεση με βέλτιστη αξιοποίηση της κινητικής ενέργειας που ήδη παράγεται. Για να μη λειτουργεί ο κινητήρας στο ρελαντί σε διασταυρώσεις ή όταν ο όχημα είναι σταματημένο στην κυκλοφορία, η BMW ActiveHybrid 3 χρησιμοποιεί λειτουργία start-stop. Επιπλέον, τα ηλεκτρονικά ισχύος μπορούν να συνδέονται έξυπνα με το σύστημα πλοήγησης Professional (προαιρετικό στην ActiveHybrid 3). Αυτό επιτρέπει έγκαιρη ανάλυση της κυκλοφοριακής κατάστασης και με βάση αυτή το όχημα μπορεί να προετοιμαστεί ώστε όλα τα συστήματά του να κάνουν την πιο αποδοτική χρήση ενέργειας (ανάλογα πάντα με την ποιότητα των δεδομένων πλοήγησης).
Σχεδιασμός: σπορ φινέτσα με ατομικές πινελιές.
Η BMW ActiveHybrid 3 υιοθετεί το σπορ και κομψό αμάξωμα της BMW 3 Series Sedan σε συνδυασμό με αποκλειστικές πινελιές που υπογραμμίζουν την καινοτόμο τεχνολογία κίνησης. Το λογότυπο “ActiveHybrid 3” στις κολόνες C και πίσω, με τις απολήξεις εξαγωγής σε ματ χρώμιο, διαφοροποιούν το εξωτερικό από άλλα μοντέλα της σειράς. Άλλες πινελιές παρατηρούμε στα πλαίσια παραθύρων σε σατινέ φινίρισμα και τα χαρακτηριστικά BMW Individual High-gloss Shadow.

Προαιρετικά διατίθενται ζάντες αλουμινίου Streamline 18 ιντσών που δηλώνουν εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση.
Η BMW ActiveHybrid 3 ξεχωρίζει οπτικά και με το λογότυπο “ActiveHybrid 3” στα μαρσπιέ, μία αλουμινένια πλακέτα στον επιλογέα ταχυτήτων με την ίδια ‘ταυτότητα’, και ένα ειδικό κάλυμμα κινητήρα. Επιπλέον και οι τρεις εκδόσεις Sport, Modern και Luxury και το πακέτο M Sport διατίθενται για την ActiveHybrid 3.
Στάνταρ εξοπλισμός υψηλής ποιότητας, πλούσια γκάμα προαιρετικών επιλογών.
Η γκάμα χρωμάτων, ταπετσαριών και εξοπλισμού εσωτερικού είναι αντίστοιχη με αυτή που προσφέρεται στις άλλες εκδόσεις της BMW 3 Sedan.
Στο στάνταρ εξοπλισμό προστίθεται ένα διζωνικό σύστημα ελέγχου κλιματισμού με στατική λειτουργία. Μία ευρεία γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού και υπηρεσιών mobility BMW ConnectedDrive και άλλα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού που διατίθενται για τη BMW Σειρά 3 Sedan, προσφέρονται και για τη BMW ActiveHybrid 3.
Παραγωγή στο Εργοστάσιο της BMW στο Μόναχο.
Η BMW ActiveHybrid 3 θα παράγεται στο Εργοστάσιο της BMW στο Μόναχο μαζί με άλλα μοντέλα της BMW Σειράς 3.

Η ενσωμάτωση στη διαδικασία παραγωγής της τεχνολογίας BMW ActiveHybrid υποστηρίζεται αφενός από την αυτοματοποιημένη παραγωγή αφετέρου από τις εξαιρετικές ικανότητες ενός άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε το συνημμένο Press Kit.
Έγγραφα για download:



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...