Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα BMW Σειρά 3 Touring:Προηγμένη φιλοσοφία Touring, δυναμικές επιδόσεις, κομψότητα και ευελιξία σε άριστα ισορροπημένες διαστάσεις

  • Προηγμένη φιλοσοφία Touring συνδυάζει δυναμικές επιδόσεις, κομψότητα και ευελιξία σε άριστα ισορροπημένες διαστάσεις. Περισσότεροι χώροι για επιβάτες και αποσκευές: χώρος αποσκευών 495L σημείο αναφοράς στην κατηγορία.
  • Αναδιπλούμενα 40:20:40 πίσω καθίσματα (στάνταρ), το πίσω παράθυρο ανοίγει ξεχωριστά από την αυτόματη πίσω πόρτα (στάνταρ), ξεχωριστό διαχωριστικό δίχτυ και κάλυμμα χώρου αποσκευών. Το τελευταίο αποθηκεύεται στον υποδαπέδιο αποθηκευτικό χώρο.
  • Σύγχρονα πακέτα Line, Luxury Line, Sport Line και M Sport και πλούσια γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού με έγχρωμη Head-Up Display.
  • Ισχυροί και αποδοτικοί κινητήρες τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo, λειτουργία Auto Start-Stop και ECO PRO mode, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο για όλα τα μοντέλα.
  • Σπορ ανάρτηση με βελτιωμένη οδηγική άνεση, Electric Power Steering, επιλογές M Sport.

Η νέα έκδοση της BMW Σειράς 3 Touring ξεχωρίζει στην premium σπορ station wagon κατηγορία με τη γνώριμη, δυναμική υπεροχή BMW, την αυξημένη πρακτικότητα και ευελιξία και στάνταρ εξοπλισμό που καλύπτει τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Το μεγαλύτερο εσωτερικό του νέου μοντέλου είναι εξαιρετικά ευέλικτο και σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σύγχρονων και δραστήριων πελατών. Ιδανική γι αυτό το ρόλο, η νέα BMW Σειρά 3 Touring είναι ένα σπορ, κομψό και δυναμικό αυτοκίνητο που κυριολεκτικά καταπίνει τα χιλιόμετρα προσφέροντας ευρυχωρία και άνεση για κάθε είδους χόμπι και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.

Οι αρμονικές αναλογίες της νέας BMW Σειρά 3 Touring παραπέμπουν σε μονοκόμματο χυτό...
γλυπτό, αποδεικνύοντας ότι η εντυπωσιακή πρακτικότητα και η δυναμική σχεδίαση δεν είναι ασυμβίβαστες έννοιες.

Η πληθωρική σιλουέτα με ελαφρώς κεκλιμένη οροφή, πλαϊνά παράθυρα που εκτείνονται μέχρι πίσω και ένα δυναμικό πίσω τμήμα συνθέτουν τη συνολική εικόνα της Touring και υπογραμμίζουν τις τεράστιες δυνατότητες της νέας έκδοσης BMW Σειράς 3 με την πρώτη ματιά.

Πρωτοποριακή: περισσότεροι χώροι για αποσκευές και έξυπνες λεπτομέρειες.

Με την προσθήκη 97 mm στο συνολικό μήκος και 50 mm στο μεταξόνιό της, η νέα BMW Σειρά 3 Touring προσφέρει πρόσθετο χώρο για επιβάτες και αποσκευές. Αυτός ο χώρος μπορεί να προσαρμόζεται για ποικίλες χρήσεις ανάλογα με τις δραστηριότητες. Με 35L επιπλέον(σύνολο 495L) ο χώρος αποσκευών είναι ασυναγώνιστος στην κατηγορία. Ο στάνταρ εξοπλισμός σχεδιάστηκε για να αντεπεξέρχεται στις προκλήσεις της καθημερινότητας και περιλαμβάνει διαιρούμενα 40:20:40 αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, αυτόματη πίσω πόρτα με ανεξάρτητο άνοιγμα πίσω παραθύρου, προστατευτική λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι στο χαμηλό σκαλοπάτι φόρτωσης (62 cm από το έδαφος), ανεξάρτητο διαχωριστικό δίχτυ και κάλυμμα που φυλάσσεται σε υποδαπέδιο αποθηκευτικό χώρο για πλήρη προσαρμογή της BMW Σειράς 3 Touring στις εκάστοτε ανάγκες.

Ειδικές επιλογές όπως προσαρμοζόμενο σύστημα έδρασης με μεταβλητά στοιχεία με ταχυσυνδέσμους για το πάτωμα του χώρου αποσκευών, hands-free λειτουργία πίσω πόρτας στο πλαίσιο του Comfort Access και τον ηλεκτρικά αναδιπλούμενος κοτσαδόρος αυξάνουν την άνεση στις μεγάλες αποστάσεις και διευκολύνουν τη μεταφορά κάθε είδους εξοπλισμού.

Παράλληλα με την πρακτικότητα και ευελιξία, η νέα BMW Σειρά 3 Touring ωφελείται από το υψηλότερο επίπεδο άνεσης, τα νέα πακέτα εξοπλισμού Sport Line, Luxury Line and Modern Line και τη φιλοσοφία υλικών και χρωμάτων της πρόσφατα λανσαρισμένης Σειράς 3 Sedan.

Ένα προαιρετικό πακέτο M Sport θα διατίθεται από το λανσάρισμα.

Η γκάμα ξεκινά με τις BMW 328i, 330d και 320d Touring. Η ευελιξία και οι δυναμικές επιδόσεις είναι από τα στοιχεία που κάνουν τη νέα BMW Σειρά 3 Touring να ξεχωρίζει. Οι πελάτες μπορούν να επιλέγουν από τρεις πολιτισμένους, οικονομικούς και ισχυρούς κινητήρες στο λανσάρισμα τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo.

Πέρα από το νέο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα που αποδίδει 180 kW/245 hp και τον ανανεωμένο δίλιτρο diesel με 135 kW/184 hp, η γκάμα περιλαμβάνει ένα βελτιστοποιημένο εξακύλινδρο diesel με 190 kW/ 258 hp που συνδυάζει σπορ επιδόσεις με μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων. Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων EU5, ενώ ο 320d diesel μπορεί να βελτιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα EU6, εάν ο πελάτης το επιθυμεί.

Ο διακόπτης Driving Experience Control με ECO PRO mode, ανοίγει νέες δυνατότητες οικονομίας καυσίμου για όλες τις εκδόσεις κινητήρων.


Ένα σπορ, εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο κατανέμει την ισχύ στους πίσω τροχούς στα τετρακύλινδρα μοντέλα. Η BMW προσφέρει επίσης προαιρετικά ένα καινοτόμο οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο – στάνταρ στο 6-κύλινδρο μοντέλο diesel. Μία ακόμα επιλογή είναι το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο με χειριστήρια στο τιμόνι. Και οι δύο εκδόσεις συνδέονται με την λειτουργία μείωσης-οικονομίας καυσίμου Auto Start-Stop.

Προηγμένη τεχνολογία ανάρτησης με πολλά αλουμινένια εξαρτήματα και νέα ρύθμιση, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης που δεν εμφανίζει αντιδράσεις από το σύστημα μετάδοσης, το μέχρι 40 kg μικρότερο βάρος και η ισορροπημένη κατανομή βάρους ανά άξονα είναι καθοριστικά για την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Προηγμένα, ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά της νέας BMW Σειράς 3 Touring επιτυγχάνοντας τον τέλειο συνδυασμό σπορ υπεροχής και οδηγικής άνεσης. Η νέα Touring διατίθεται με ανάρτηση M Sport ή Adaptive M Sport προαιρετικά και κατόπιν παραγγελίας.

BMW EfficientDynamics .

Εκτός από την απαράμιλλη πρακτικότητα και τη σπορ συμπεριφορά, η εξαιρετική οικονομία της νέας BMW Σειράς 3 Touring δίνει άλλη διάσταση στην οδηγική απόλαυση. Το μυστικό εδώ είναι η στρατηγική BMW EfficientDynamics, της οποίας η επιρροή φαίνεται σε όλους σχεδόν τους τομείς του νέου μοντέλου. Επιπλέον των πολύ οικονομικών κινητήρων βενζίνης και diesel, η ευφυής δομή ελαφρού βάρους, η βελτιστοποιημένη αεροδυναμική και άλλα μέτρα όπως Auto Start-Stop, Brake Energy Regeneration, Optimum Shift Indicator και η λειτουργία των περιφερειακών συστημάτων on-demand, διασφαλίζουν ένα πολύ χαμηλό επίπεδο κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων για τη BMW Σειρά 3. Ο διακόπτης Driving Experience Control με ECO PRO mode αυξάνει τις δυνατότητες οικονομίας καυσίμου.

BMW Connecte dDrive .

Μία πλούσια γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού και λύσεων mobility που προσφέρονται στάνταρ ή προαιρετικά στο πλαίσιο του προγράμματος BMW ConnectedDrive, κάνει τη νέα BMW Σειρά 3 Touring σημείο αναφοράς στην κατηγορία της στους τομείς ασφάλειας, άνεσης και ενημέρωσης/ψυχαγωγίας. Από τα highlight της γκάμας είναι η τελευταία γενιά της έγχρωμης Head-Up Display, που προβάλλει βασικές πληροφορίες στο παρμπρίζ με υψηλή ανάλυση. Στα πολυάριθμα συστήματα υποστήριξης της άνεσης και ασφάλειας, προστίθεται μία αποτελεσματική τεχνολογία διεπαφής που επιτρέπει την εκτενή χρήση εξωτερικών κινητών τηλεφώνων και πολλών λειτουργιών γραφείου μέσω Bluetooth και ιντερνετικών υπηρεσιών.

Η επιλογή Apps και η δωρεάν εφαρμογή BMW Connected ανοίγουν το δρόμο για υπηρεσίες όπως κοινωνικά δίκτυα, web radio και λειτουργία ημερολογίου iPhone. Τέλος, πληροφορίες και υπηρεσίες γραφείου με προγραμματισμό ταξιδιού και δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου αναβαθμίζουν το ατομικό επίπεδο άνεσης και ευκολίας στο ταξίδι με τη νέα BMW Σειρά 3 Touring.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Press Kit που επισυνάπτεται.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...