Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση του Ιχνηλάτη σχετικά με την ακύρωση του Super Trial

Ανακοίνωση του Ιχνηλάτη σχετικά με την ακύρωση του Super Trial:

Το Δεκέμβριο οι αγωνιζόμενοι και η Επιτροπή 4Χ4 της ΕΠΑ, πρότειναν στον Ιχνηλάτη να κάνει έναν αγώνα Super Trial, εξασφαλίζοντας τις συμμετοχές και ζητώντας του να προσφέρει την εμπειρία του στην προβολή, την οργάνωση, την ασφάλεια και την θεαματικότητα του γεγονότος.

Σήμερα και ενώ από την πλευρά του οργανωτή έχουν εξασφαλιστεί ο χώρος, η σχεδίαση της διαδρομής, η ομάδα υποστήριξης, οι χορηγοί, η προβολή στα ΜΜΕ – ακόμη και στην τηλεόραση της ΕΤ3, οι κερκίδες και οι παράλληλες εκδηλώσεις, η...
δύσκολη οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει σε περισσότερα από 8 αυτοκίνητα να συμμετάσχουν στον αγώνα, παρόλο που δεν έχει ζητηθεί καν παράβολο συμμετοχής.

Έτσι αναγκαστικά και με σεβασμό στον θεατή που θα περίμενε να δει κάτι περισσότερο από ούτε 8 αυτοκίνητα, ο Ιχνηλάτης είναι υποχρεωμένος να ματαιώσει την εκδήλωση αυτή, παρόλο που θεωρούμε ότι αυτό μας εκθέτει τα μέγιστα. Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...