Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επαγγελματικά Οχήματα Opel: Opel Movano με βελτιωμένη απόδοση, ασφάλεια και άνεση

Το πολυδιάστατο και επιτυχημένο ελαφρύ επαγγελματικό Opel Movano γίνεται ακόμα πιο αποδοτικό, ασφαλές και άνετο με βελτιώσεις στους κινητήρες και αναβάθμιση των συστημάτων ενημέρωσης/ψυχαγωγίας. Οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες πελάτες, οι οποίοι περνούν την εργάσιμη ημέρα με το αυτοκίνητό τους, έχουν τώρα στη διάθεσή τους ένα...
άριστα εξοπλισμένο Movano που λειτουργεί σαν κινητό γραφείο. Η κατανάλωση είναι χαμηλότερη από ποτέ, κρίσιμος παράγοντας για τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές μιας επαγγελματικής δραστηριότητας, για τους οποίους το λειτουργικό κόστος είναι υψηλή προτεραιότητα. Το Movano διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία αμαξωμάτων στην αγορά επαγγελματικού αυτοκινήτου ώστε να ικανοποιεί σχεδόν όλες τις ανάγκες. Η γκάμα περιλαμβάνει panel van (διατίθενται σε τέσσερα μήκη αμαξώματος και τρία ύψη οροφής), combi, πλατφόρμες, σασί και crew cab καθώς και μία πλήρη γκάμα εργοστασιακών μετατροπών με καρότσες με ανοιγόμενα παραπέτα, καρότσες με ανατροπή, κιβωτάμαξες και λεωφορεία καλύπτοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε χρήστη.

Ο κινητήρας 2.3 CDTI με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο του Movano έχει βελτιστοποιηθεί στις εκδόσεις 74 kW/100 hp και 92 kW/125 hp. Μετατροπές στις αντλίες λαδιού και του συστήματος διεύθυνσης, τη βαλβολίνη του κιβωτίου και τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, σε συνδυασμό με ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης βοηθούν στη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2 σε όλους τους συνδυασμούς κινητήρων, συστημάτων μετάδοσης και τύπων αμαξώματος. Για παράδειγμα, στο Movano FWD 100 hp ή 125 hp σε έκδοση panel van (5048 mm μήκος, 2496 mm ύψος) η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί κατά 9% και συγκεκριμένα στα 7,8 l/100 km και 205g/km. Ανάλογες βελτιώσεις επιτεύχθηκαν με την 9θ επιβατική έκδοση Combi FWD (5048 mm μήκος, 2307 mm ύψος) που τώρα προσφέρει πάνω από 7% μείωση κατανάλωσης και εκπομπών CO2 (190 g/km, 7.2 l/100 km) συγκριτικά με την προηγούμενη των 100 και 125 hp.

Αναβαθμίζοντας σημαντικά τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας μέσα στο αυτοκίνητο, όλα τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας του Movano διατίθενται τώρα με Bluetooth και συνδεσιμότητα USB. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός ενός Movano μπορεί να χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο hands-free για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ ο έλεγχος των MP3 player γίνεται μέσω USB. Αυτή η λειτουργία διατίθεται τώρα με το βασικό ραδιοφωνικό δέκτη και με τις δύο πιο προηγμένες μονάδες CD/Radio. Δύο από τους δέκτες συνδυάζονται με ευανάγνωστη οθόνη, φιλική προς το χρήστη στο κέντρο του ταμπλό, από όπου ο οδηγός μπορεί να πλοηγηθεί στα διάφορα μενού του συστήματος ενημέρωσης/ψυχαγωγίας μέσω περιστροφικών κουμπιών και μπουτόν. Το CD15 BT USB και το κορυφαίο CD35 BT USB έχουν χειριστήρια στο τιμόνι, για να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού. Η ανώτερη έκδοση δέκτη περιλαμβάνει ξεχωριστή οθόνη, προς όφελος της άνεσης του οδηγού αλλά και της οδικής ασφάλειας. Ένα Σύστημα Πλοήγησης TomTom βασισμένο σε κάρτα SD διατίθεται προαιρετικά με αυτή τη μονάδα.

Τα τελευταία αποτελέσματα για όλο το 2011 δείχνουν ισχυρή άνοδο πωλήσεων του Movano σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Όλες οι βασικές αγορές όπως Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο και Ολλανδία έχουν συμβάλλει σε μία σημαντική μέση αύξηση στην Ευρώπη της τάξεως του 70%. Η ανοδική τάση αναμένεται να συνεχιστεί το 2012.

Το Opel Movano προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες με άριστη λειτουργικότητα και οικονομία. Η καμπίνα χαρακτηρίζεται από ανθεκτικά υλικά και επενδύσεις υψηλής ποιότητας, άριστη σφαιρική ορατότητα και άφθονους πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης διαθέτει πολυρυθμιζόμενα καθίσματα και κολόνα τιμονιού ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος για να βρίσκει κάθε οδηγός την ιδανική θέση οδήγησης. Πέρα από τη χωρητικότητα και τις διαστάσεις, η εργονομία και η λειτουργικότητα παίζουν ζωτικό ρόλο στο χώρο των βαρέων van.

Το νέο Opel Movano είναι πολύ πρακτικό για καθημερινή χρήση και διατίθεται σε εκδόσεις FWD και RWD.

Τα FWD μοντέλα έχουν χαμηλό ύψος σκαλοπατιού φόρτωσης για εύκολη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης, ενώ η συρόμενη πλαϊνή και οι πίσω πόρτες με μεγάλα ανοίγματα προσφέρουν μέγιστη ευκολία στη φόρτωση / εκφόρτωση. Οι εκδόσεις RWD παρέχουν πρόσθετη πρόσφυση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους και αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης, ενώ εκδόσεις με διπλούς πίσω τροχούς και προαιρετικό Διαφορικό Περιορισμένης Ολίσθησης που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας προσφέρουν βελτιστοποιημένη πρόσφυση που απαιτείται κυρίως σε χώρους εργοταξίων.

Οι πίσω πόρτες του Movano έχουν στάνταρ άνοιγμα 180 μοιρών, ενώ η έκδοση 270 μοιρών είναι προαιρετική. Η στάνταρ συρόμενη πλαϊνή πόρτα προσφέρει μέγιστο πλάτος 1270 mm (1050 mm στις εκδόσεις L1), επιτρέποντας τη φόρτωση παλετών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, και μέγιστο ύψος 1780 mm. Το φαρδύ άνοιγμα πίσω θυρών 1580 mm με μέγιστο ύψος μέχρι 1820 mm σε συνδυασμό με το αυξημένο πλάτος μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών 1380 mm διευκολύνουν τη φόρτωση, ενώ με τα επίπεδα εσωτερικά πλαϊνά πάνελ του αμαξώματος επιτυγχάνεται βέλτιστη αξιοποίηση χώρου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...