Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

La Ola στο iPhone σας από τη BMW!

Το φετινό θερινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε. Εάν δεν μπορείτε να βρίσκεστε εκεί μέχρι την 1η Ιουλίου, η BMW δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή BMW Σειρά 1 - La Ola στο iPhone σας και λάβετε μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι "La Ola" κερδίζοντας μια BMW Σειρά 1.
Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων...
πόντων στη λίστα κατάταξης "La Ola", ενώ ο χρήστης θα πρέπει να το μοιραστεί με τους φίλους του στο Facebook και να συμμετοχάσχει στο ατελείωτο "κύμα La Ola". Το έπαθλο είναι μία BMW Σειρά 1.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
Για την εφαρμογή BMW Σειρά 1 - La Ola θα χρειαστείτε τουλάχιστον 116.000 πόντους για να κερδίσετε μία BMW Σειρά 1, ενώ οι 10 καλύτεροι παίχτες των 10 χωρών που συμμετέχουν θα κερδίσουν ένα DVD "Mission Impossible IV".
Τα βήματα για να συλλέξετε πόντους, είναι:

1. Εγγραφείτε μέσω του Facebook ή
2. Κατεβάστε την εφαρμογή BMW Σειρά 1 - La Ola στο iPhone σας
3. Κάντε ένα κύμα La Ola ως απάντηση στο μήνυμα που θα λαμβάνετε κάθε φορά που σημειώνεται ένα γκολ (θα πρέπει να κάνετε το κύμα μέσα σε 5 λεπτά και όσο πιο γρήγορη και ενθουσιώδης είναι η απόκρισή σας τόσο περισσότερους πόντους θα συγκεντρώνετε.
4. Κοινοποιήστε το τελευταίο σας σκορ στο Facebook. Κάντε Check-In στους Επίσημους Εμπόρους BMW μέσω Facebook Places της εφαρμογής BMW Σειρά 1 - La Ola, τραβήξτε ένα video με τον εαυτό σας να κάνει το κύμα La Ola και ανεβάστε το στο Facebook.
5. Ξεκινήστε το δικό σας κύμα La Ola με τους φίλους σας στο Facebook.

Τα 4 πρώτα βήματα πρέπει να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον μία φορά, προκειμένου να κερδίσετε. Ακόμα, πρέπει να συλλέξετε τουλάχιστον 116.000 πόντους για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε.

Ο νικητής του μεγάλου επάθλου θα είναι ο παίχτης με τους περισσότερους πόντους (η μέγιστη βαθμολογία ανέρχεται σε περίπου 464.000 πόντους, ανάλογα με τα γκολ που θα σημειωθούν στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Όπως και οι εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό θερινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, έτσι κι εσείς μπορείτε να παίξετε στην εφαρμογή BMW Σειρά 1 - La Ola για διασκέδαση και φυσικά για τη νίκη.
Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 116.000 πόντους για να κερδίσετε μία BMW Σειρά 1, ενώ οι 10 καλύτεροι παίχτες των 10 χωρών που συμμετέχουν θα κερδίσουν ένα DVD "Mission Impossible IV".
Πώς ακριβώς θα συλλέξετε τους πόντους που χρειάζεστε;
Το μόνο που χρειάζεστε για να κερδίσετε στην εφαρμογή BMW Σειρά 1 - La Ola App είναι πάθος και γρήγορη αντίδραση για να συλλέγετε πόντους σε κάθε φάση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...