Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Kim Kardashian αγόρασε Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

Μήπως τελικά είναι η ιδανική γυναίκα...;

Η Kim Kardashian, στα 31 της τα έχει κάνει όλα. Όταν λέμε όλα εννοούμε όλα.

Έχει βγάλει δισεκατομμύρια, έχει γίνει διάσημη, έχει παντρευτεί για 72 μέρες, έχει γυρίσει ερωτικό βίντεο, έχει έναν από τους πιο περιζήτητους 'boyfriends' και του αγοράζει...
Lamborghini για τα γεννέθλιά του την οποία παρέδωσε η ίδια! ...

Ο γνωστός rapper Kanye West, έγινε 35 Ιουνίων την Παρασκευή και στον κήπο του σπιτιού του βρήκε το πιο υπέροχο δώρο.
Ακόμη κι αν εκείνος βρίσκεται στην Ιρλανδία για την περιοδεία του Watch The Throne, η καλή του του έστειλε το αμάξι πριν πάρει η ίδια το αεροπλάνο για να τον επισκευθεί. Μάλιστα θέλησε να του κάνει έκπληξη και να βγει μέσα από το δώρο της, τραβώντας τις σκηνές σε βίντεο.

Το αυτοκίνητο, με εντυπωσιακά οπίσθια όπως και η Kim είναι μία 2012 Lamborghini Aventador κόστους $400,000!!! Η Aventador LP700-4, λοιπόν, πιάνει το 0-60 σε 2.9 δευτερόλεπτα και φτάνει την ταχύτητα των 350 km/h.

Αν η Kim δεν είναι η καλύτερη 'κοπέλα' τότε ποια είναι; Διερωτόμεθα!

Είναι τόσο μεγάλος ο έρωτάς της για τον Kanye άραγε; Προφανώς μιας και στον μπασκετμολίστα που παντρεύτηκε δεν έκανε τέτοια δώρα (ήταν και λίγο ξενέρωτος εδώ που τα λέμε). Ερώτηση νούμερο δύο: αγοράζεται ο έρωτας; Εκτός κι αν ο Kanye απαντήσει με κανένα μονόπετρο μεγαλύτερης αξίας!




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...