Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η HYUNDAI ΤΕΑΜ ΣΤΟ UEFA EURO 2012!

Η Hyundai Motor Company στα πλαίσια της χορηγικής της συνεργασίας με την UEFA στα μεγάλα τουρνουά ποδοσφαίρου, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, για περισσότερα από 12 χρόνια, πήρε μια νέα πρωτοβουλία στο φετινό τουρνουά EURO 2012. Για το λόγο αυτό η εταιρεία δημιούργησε τη “HYUNDAI TEAM”. Μια ομάδα που αποτελείται από 5 εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως πρεσβευτές μιας σειράς από επικοινωνιακές δραστηριότητες της Hyundai στα πλαίσια του UEFA EURO 2012.


Μια από τις πιο σημαντικές ενέργειες στις οποίες πρωταγωνιστεί η Hyundai Team είναι η καμπάνια «Make a pledge» μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία, με την οποία η εταιρεία υποστηρίζει και πάλι νέους ανθρώπους καθώς και παίκτες να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

Μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή της Hyundai στο Facebook...
- www.facebook.com/HyundaiWorldwide, οι φίλαθλοι μπορούν να δηλώσουν «like» στον αγαπημένο τους παίκτη της ομάδας της Hyundai. Για κάθε ένα «like» η Hyundai θα προσφέρει € 1, και με τον τρόπο αυτό η εταιρεία στοχεύει σε μια συνολική δωρεά ύψους € 250,000.

Τη “HYUNDAI TEAM” αποτελούν οι παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστές :
  • Iker Casillas (Ισπανία)
  • Karim Benzema (Γαλλία)
  • Giuseppe Rossi (Ιταλία)
  • Lukas Podolski (Γερμανία)
  • Daniel Sturridge (Αγγλία)

Στόχος της ομάδας της Hyundai είναι η συνεχής υπενθύμιση προς τους φιλάθλους του τουρνουά του ενθουσιασμού, του δυναμισμού και του πάθους, συναισθημάτων που εμπνέει το ποδόσφαιρο. Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας Hyundai έχει κυνηγήσει με πάθος την κατάκτηση της κορυφής, κάτι που συμπίπτει και με το κεντρικό μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας της Hyundai. Στο τηλεοπτικό σποτ βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να ξεκινούν από μωρά και να μεγαλώνουν, έχοντας πάντα μπροστά τους μια μπάλα και έναν στόχο : την κατάκτηση της τελειότητας. Όπως αυτοί οι ποδοσφαιριστές οδηγήθηκαν στην κορυφή με την αποφασιστικότητα και τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση, έτσι και η Hyundai ακολουθεί τον ίδιο δρόμο.

Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα του τηλεοπτικού spot :

«Εάν νομίζεις ότι μόνο οι άνθρωποι οδηγούνται από το πάθος… Ξανασκέψου το!»

Και φτάνουμε στο σήμερα, που οι πρωταγωνιστές έχοντας ήδη κατακτήσει την τελειότητα μπαίνουν στο γήπεδο. Τότε ξεπροβάλει ένα ακόμα ανεπίσημο μέλος της “HYUNDAI TEAM”, που μοιράζεται τις ίδιες αξίες και την ίδια τελειότητα με αυτούς:

τo Nέο Hyundai i30

Με αυτό τον τρόπο το τηλεοπτικό κοινό έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με το νέο μοντέλο που θα βρίσκεται σύντομα κοντά μας και το συνδυάζει με πέντε κορυφαίους ποδοσφαιριστές και ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...