Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Honda Jazz για 9η συνεχή χρονιά στην κορυφή της έρευνας ικανοποίησης του πελάτη J.D.Power 2012

Για 9η συνεχή χρονιά από το Honda Jazz είναι ο νικητής στην έρευνα ικανοποίησης του πελάτη της J.D. Power Survey 2012, στην κατηγορία των supermini με σκορ 81,2%.

Στην έρευνα του 2012 συμμετείχαν 18,000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν διανύσει περισσότερα από 550 εκατομμύρια χιλιόμετρα και τα αξιολόγησαν σε 4 βασικές κατηγορίες:
ποιότητα και αξιοπιστία, εμφάνιση, ικανοποίηση από το after sales service και κόστος χρήσης. Συνολικά στην έρευνα αξιολογήθηκαν 118 μοντέλα από αυτοκίνητα πόλης μέχρι μεγάλα SUV, που έχουν ταξινομηθεί από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010.

Οι κάτοχοι του Honda Jazz αξιολογούν με πολύ υψηλά ποσοστά τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους του μικρότερου μέλους της οικογένειας Honda, καθώς αυτό προσφέρει άπλετους χώρους για τους επιβάτες της εμπρός και πίσω σειρά καθισμάτων. Ταυτόχρονα το Jazz προσφέρει και ένα τεράστιο αποθηκευτικό χώρο αποσκευών χάρη στα magic seats που ξεκινά από 337 lt με τις πλάτες των καθισμάτων σε όρθια θέση και αγγίζει τα 1,320lt (μέχρι την οροφή) με πεσμένα τα πίσω καθίσματα.

Εκτός από την έξυπνη διάταξη των εσωτερικών χώρων το Honda Jazz κέρδισε υψηλή βαθμολογία και στην κατανάλωση καυσίμου που δεν ξεπερνά τα 5,5lt στην έκδοση των 1,400 cc και τα 4,5lt στην υβριδική έκδοση, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση του κόστους χρήσης του. Αυτή τη στιγμή στη χώρα μας το Jazz είναι διαθέσιμο με βενζινοκινητήρα iVTEC 1.4lt, που αποδίδει 99 PS στις 6000 rpm ενώ ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να επιλέξει και την υβριδική έκδοση που χρησιμοποιεί κινητήρα 1.3 i-VTEC και ηλεκτροκινητήρα με συνδυαστική ιπποδύναμη 98 PS στις 5500 rpm και εκπομπές CO2 μόλις 104 g/km .

Εκτός από το αυτοκίνητα υψηλή βαθμολογία κέρδισε και το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους κυρίως μετά την πώληση του αυτοκινήτου καθώς η προσπάθεια τους επικεντρώνεται στη συνεχή βελτίωση και στην ποιοτικά άριστη παροχή υπηρεσιών.

Αναλυτικότερα η βαθμολογία στην κατηγορία των supermini της έρευνα J.D.Power Survey 2012 είναι:

• Honda Jazz 81,2%
• Nissan Note 78,9%
• Skoda Fabia 78,9%
• Toyota Yaris 78,2%
• Alfa Romeo Mito 78,1%
• VW Polo 77,4%
• Ford Fiesta 77,0%
• Mini Hatchback 76,9%
• Suzuki Swift 76,7%
• Peugeot 207 76,6%


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...