Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Gas Gas News: Η Gas Gas παρουσιάζει τα αστέρια της γενιάς 2013: EC 250/300/450 4T

Η Gas Gas παρουσιάζει τα αστέρια της γενιάς 2013: EC 250/300/450 4T.

Στην οικογένεια των τετράχρονων, όπου το δυνατό όπλο ήταν το EC 250, η Gas Gas για το 2013 προσθέτει τα EC 300 και EC 450.

Μετά από μια πλήρη ανανέωση στη γκάμα των δίχρονων 2012, η Gas Gas συνεχίζει το αναπτυξιακό της πρόγραμμα, που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια με την παρουσίαση των τετράχρονων μοντέλων, και ενισχύει τη θέση της στην αγορά, αφού εξαντλεί πλέον όλη τη γκάμα των μοντέλων enduro.

Τα νέα τετράχρονα μοντέλα ήταν αποτέλεσμα τόσο της συνεργασίας της Gas Gas με τη Yamaha, που προμήθευσε τους κινητήρες, όσο και της σκληρής δουλειάς του τεχνικού τμήματος της Gas Gas στο Salt (Girona) της Ισπανίας, που προσάρμοσε τους κινητήρες αυτούς στις σημερινές ανάγκες των αναβατών.

Το σημείο εκκίνησης των τετράχρονων 2013 είναι η εξέλιξη του EC 250 4T σε 300 κυβικά. Το EC 300, βασισμένο στον κινητήρα των...
250 κυβικών, προσαρμόστηκε στις ανάγκες του μεγαλύτερου κυβισμού και της μεγαλύτερης δύναμης. Ο νέος τετράχρονος κινητήρας των 300 κυβικών αποτελεί μοναδικό έργο των τεχνικών της Gas Gas.

Το EC 450 4T βασίζεται στη Replica 2012 του Ivan Cervantes.

Όλα τα τετράχρονα μοντέλα 2013 θα έχουν κορυφαίο εξοπλισμό Racing.








Για περαιτέρω πληροφορίες:

extraproducts
Χρήστος Κυριακίδης
Καλλιρρόης 39, Αθήνα
Τηλ: 210-9243829 Fax: 210-9220446
e-mail: extramot@otenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...