Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ελαστικά Dunlop Sport BluResponse με βαθμολογία ΑΑ. Τί σημαίνει η βαθμολογία ΑΑ στα ελαστικά ...

Η Dunlop απέκτησε τα πρώτα AA ελαστικά της στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα πρόκειται για την έκδοση Sport BluResponse AA. H βαθμολογία ΑΑ στο ελαστικό σημαίνει πως το Sport BluResponse AA κατακτά κορυφαίες βαθμολογίες σε σχέση με την Ευρωπαϊκή ετικέτα σε οικονομία καυσίμου και κράτημα στο βρεγμένο όπως αυτές ορίζονται από την Ευρωπαϊκή ετικέτα για τα ελαστικά.

Το Concept ελαστικό, που αναπτύσσεται σε τέσσερα μεγέθη, σχεδιάστηκε για σκοπούς έρευνα και ανάπυξης και δεν θα πωλείται στα καταστήματα Λιανικής πώλησης. Η έκδοση Sport BluResponse AA αποτελεί την βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη των ελαστικών με υψηλές βαθμολογίες που θα παρουσιαστούν στο άμεσο μέλλον, καθώς επίσης και ελαστικά επίδειξης σε διάφορα γεγονότα.

«Τα ελαστικά AA ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα της Ευρωπαϊκής ένωσης σε σχέση με τα ελαστικά, όπως καθορίζονται από το νέο σύστημα μαρκαρίσματος που εισάγεται σε εθελοντική βάση σήμερα,» λέει ο Sanjay Khanna, εμπορικός διευθυντής, της Dunlop. «Για την Dunlop, η ετικέτα φέρνει την πρόκληση να...
κατασκευάσουμε ελαστικά με εξαιρετικές επιδόσεις τα οποία θα πληρούν και τις προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή εττικέτα στην αγορά. Η επίδειξη του Sport BluRepsonse AA είναι σήμερα μια απόδειξη για τις δυνατότητες της εφαρμοσμένης μηχανικής μας να παραδώσουμε την υπόσχεση, της κατασκευής ενός ελαστικού υψηλών επιδόσεων με υψηλές βαθμολογίες στα κριτήρια που θέτει η Εττικέτα των ελαστικών».

Το Sport BluRepsonse AA είναι ένα μεγάλο άλμα στην τεχνολογία, σαν ένα ελαστικό που μπορεί και προσφέρει κορυφαίες βαθμολογίες στην ασφάλεια και σε παράγοντες που έχουν να κάνουν με τον σεβασμό στο περιβάλλον ο οποίος και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ετικέτα. Το ελαστικό κατασκευάστηκε με βάση τα αγωνιστικά πρότυπα της Dunlop σε συνδυασμό με βαθμολογίες ΑΑ, χωρίς συμβιβασμό σε υψηλές επιδόσεις για το ελαστικό.

Η σύνθετη τεχνολογία δεν ήταν μόνο φυσικά ικανοποιητική, και το ελαστικό συνδυάζει σήμερα μια βελτιωμένη κατασκευή μείγματος γόμας πέλματος η οποία αποτρέπει την ανάπτυξη της θερμοκρασίας στο ελαστικό, μια ενισχυμένη κατασκευή σκελετού με χρήση εξελιγμένων τεχνικών παραγωγής. Οι λεπτομέρειες της τεχνολογίας παραμένουν εμπιστευτικές.


Οι μηχανικοί της Dunlop δουλεύουν σε 50 κριτήρια όταν σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ένα ελαστικό και τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσα απο προωθητικό υλικό που σχεδιάζεται τόσο σε ηλεκτρονική μορφή μέσα απο το Site όσο και σε έντυπη μορφή. Η Ευρωπαϊκή ετικέτα εξετάζει 3 σημαντικά κριτήρια και αξιολογεί τα ελαστικά από τα 50 που χρησιμοποιούμε εμείς προκειμένου να αξιολογηθούν τα ελαστικά της Dunlop.

Σύμφωνα με την νέα Ευρωπαϊκή ετικέτα το ελαστικό ΑΑ κατακτά κορυφαίες βαθμολογίες στην οικονομία καυσίμου και στο κράτημα στο βρεγμένο . Και οι 2 παράγοντες είναι εξίσου σημαντικοί για το αγωνιστικό τμήμα της Dunlop, προσφέροντας στους οδηγούς αγώνων περισσότερη οδήγηση με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και απόλυτο κράτημα στο βρεγμένο ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες βροχής.

Η τυποποιημένη εττικέτα ελαστικών που θα εφαρμοσθεί τον Νοέμβριο 2012, θα ενημερώνει τους καταναλωτές για 3 κύρια στοιχεία: Την αντίσταση κύλισης, το φρενάρισμα στο βρεγμένο και τις εκπομπές θορύβου. Ο εξωτερικός θόρυβος μετριέται σε Decibel. Όλα τα ελαστικά θα φέρουν την ίδια μορφή ετικέτας.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...