Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πεντάστερη BMW 3-Series

Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan θέτει νέα πρότυπα οδηγικής απόλαυσης στην premium μεσαία κατηγορία, ενώ παράλληλα εντυπωσιάζει με τις κορυφαίες επιδόσεις της στον τομέα της ασφάλειας. Στα τελευταία crash tests του Euro NCAP, η νέα BMW Σειρά 3 διέπρεψε διεκδικώντας πέντε αστέρια. Η έκτη γενιά του σπορ sedan πέρασε με επιτυχία τις δοκιμασίες, παίρνοντας άριστα σε όλους τους τομείς. Ακολουθώντας τα βήματα της προκατόχου της πριν από επτά χρόνια, η νέα BMW Σειρά 3 Sedan έλαβε πολύ μεγάλη...
βαθμολογία, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις διαδικασίες δοκιμών που τώρα έχουν γίνει πολύ πιο δύσκολες. Το πρόγραμμα δοκιμών του Euro NCAP (πρόγραμμα αξιολόγησης νέου αυτοκινήτου) είναι ένα πρότυπο προστασίας που παρέχουν τα οχήματα σε περίπτωση ατυχήματος, αναγνωρισμένο επίσημα από κυβερνήσεις, λέσχες αυτοκινήτων και ομάδες προστασίας καταναλωτών σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον της προστασίας που παρέχουν στους επιβαίνοντες σε ποικίλα σενάρια συγκρούσεων, λαμβάνονται επίσης υπόψη η τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας και η προστασία των πεζών.

Ο κλωβός προστασίας επιβατών της νέας BMW Σειράς 3 Sedan αποδείχτηκε εξαιρετικά ανθεκτικός σε εμπρόσθιες και πλευρικές συγκρούσεις καθώς και στη δοκιμή πλευρικής σύγκρουσης με στύλο. Σε όλα τα σενάρια ατυχημάτων, οι δυνάμεις της σύγκρουσης απομακρύνθηκαν με ασφάλεια μέσα από συγκεκριμένες διαδρομές και απορροφήθηκαν από προκαθορισμένες ζώνες απόσβεσης φορτίου. Επιπλέον, ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός ασφάλειας που περιλαμβάνει εμπρόσθιους και πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους οροφής για τους εμπρός και πίσω επιβάτες, αυτόματες ζώνες ασφαλείας τριών σημείων σε όλα τα καθίσματα, περιοριστές φορτίου και προεντατήρες μπροστά και βάσεις παιδικών καθισμάτων ISOFIX πίσω παρέχει τόσο στον οδηγό όσο και στους επιβάτες ολοκληρωμένη προστασία από τραυματισμούς ανεξάρτητα από το σωματότυπό τους ή τη θέση που κάθονται. Σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης, τα ενεργά προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο τραυματισμού από τράνταγμα.

Η ομάδα αξιολόγησης έδωσε υψηλή βαθμολογία και για την ασφάλεια των παιδιών καθώς διαπίστωσε ότι η νέα BMW Σειρά 3 Sedan παρέχει άριστη προστασία σε περίπτωση μετωπικής και πλευρικής σύγκρουσης, Όταν οι κούκλες δοκιμών εφοδιασμένες με αισθητήρες δέθηκαν στα συστήματα των καθισμάτων που είναι σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας τριών και ενάμισι ετών, κατέγραψαν δεδομένα που αποδεικνύουν ότι παρέμειναν σταθερά στο κάθισμά τους με ελάχιστες κινήσεις του κεφαλιού.

Για βέλτιστη προστασία των πεζών, η νέα BMW Σειρά 3 είναι σχεδιασμένη με ευέλικτες δομές και μοντελοποιημένα τμήματα αμαξώματος στη μετωπική επιφάνεια, κάτι που μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού των πεζών μία σύγκρουση. Στο Euro NCAP crash test, το όχημα έλαβε μέγιστη βαθμολογία για τη σχεδίαση του προφυλακτήρα και του εμπρός τμήματος του καπό. Στην πολύ θετική αξιολόγηση συνετέλεσε επίσης η σχεδίαση των δομικών στοιχείων στο εμπρός τμήμα του οχήματος – που ευθύνονται για τους τραυματισμούς των παιδιών στο κεφάλι σε περίπτωση σύγκρουσης.

Τα άριστα αποτελέσματα της νέας BMW Σειρά 3 στα Euro NCAP crash tests ολοκληρώνονται από τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό ασφάλειας. Το sedan εφοδιάζεται με Dynamic Stability Control DSC και δείκτη πίεσης ελαστικών στο στάνταρ εξοπλισμό, που προαιρετικά περιλαμβάνει Active Protection System και Enhanced Emergency Call με αυτόματη ανίχνευση θέσης και προσδιορισμό σοβαρότητας ατυχήματος. Το 2010, η BMW έλαβε ειδικό βραβείο Euro NCAP Advanced Award για το BMW ConnectedDrive Advanced eCall, κάτι μοναδικό στη μεσαία κατηγορία.

Τα 5 αστέρια της νέας BMW Σειρά 3 υπογραμμίζουν το προηγμένο επίπεδο τεχνολογίας ασφάλειας που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο. Από το 2009 που διευρύνθηκε το πρόγραμμα των Euro NCAP crash tests, όλες οι BMW οι οποίες αξιολογήθηκαν πέτυχαν ανεξαιρέτως τη μέγιστη βαθμολογία. Μετά το παράδειγμα της BMW X 1, BMW Σειράς 5, BMW X 3 και της νέας BMW Σειράς 1, η νέα BMW Σειρά 3 Sedan έχουν περάσει με επιτυχία τη δοκιμασία κερδίζοντας πέντε αστέρια.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...