Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μια εμπειρία ζωής, σε μια βόλτα σπουδαία σαν «ΑΘΛΟΣ»!

Μια εμπειρία ζωής, σε μια βόλτα σπουδαία σαν «ΑΘΛΟΣ»!

Μια ποδηλατοβόλτα πολλών αλλά απολαυστικών χιλιομέτρων θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με την υποστήριξη του Ομίλου εταιρειών "ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ" και τη διοργάνωση της εταιρείας iCycle. Η ποδηλατοβόλτα αυτή ονομάστηκε "ΑΘΛΟΣ", γιατί...
θα αποτελέσει ένα πραγματικά μεγάλο επίτευγμα, ένα σπουδαίο κατόρθωμα για αυτούς που θα πάρουν μέρος και θα την ολοκληρώσουν, διανύοντας 550χμ. σε 4 ημέρες. Ο "ΑΘΛΟΣ" θα ξεκινήσει από την Αθήνα και θα τερματίσει στη Θεσσαλονίκη, με διανυκτέρευση σε τρεις σταθμούς: τη Λίμνη Ευβοίας, τα Φάρσαλα και τον Πλαταμώνα.

Με την προσπάθειά τους, οι ποδηλάτες θα μεταφέρουν μηνύματα ασφαλούς μετακίνησης, αγάπης για το περιβάλλον, ευγενούς άμιλλας, προσήλωσης στο στόχο. Μαζί με τους πρωταγωνιστές του Άθλου, θα είναι και όλοι οι τοπικοί φορείς και πολίτες των περιοχών απ’ όπου θα περάσει η ποδηλατική ομάδα.


Όλοι μαζί θα συμμετάσχουν σε μια αισιόδοξη προσπάθεια αφού μερικά χιλιόμετρα πριν και μετά από κάθε περιοχή, οι πολίτες θα μπορούν με δικά τους ποδήλατα να έρθουν κοντά στους αθλητές και να μοιραστούν τη χαρά της κοινής προσπάθειας. Παράλληλα, εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν από τοπικούς φορείς θα δώσουν την αξία που απαιτεί μια τέτοια προσπάθεια.

Τα χρώματα της θάλασσας που αγκαλιάζουν την Εύβοια, ο απέραντος κάμπος των Φαρσάλων, οι πρόποδες του επιβλητικού Ολύμπου κατά μήκος του Πλαταμώνα, τα τοπία και οι ομορφιές της κεντρικής Ελλάδας, θα συντροφεύουν ευχάριστα τους αθλητές που θα τολμήσουν τη διαφορετική αυτή βόλτα με το ποδήλατό τους, μέχρι την όμορφη Θεσσαλονίκη.

Κάνοντας πετάλι 150-180 χλμ την ημέρα, οι φίλοι ποδηλάτες, παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, θα είναι πάντα ασφαλείς, σφιχτοί σαν ομάδα και με τη συνοδεία έμπειρων συνοδών της διοργάνωσης.

Ο δύσκολος στόχος του Ποδηλατικού Άθλου, θα αποτελέσει μια σημαντική απόδειξη πως πάντα υπάρχει τρόπος να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες, όταν υπάρχει και η αντίστοιχη θέληση.


Διαδρομή

Ο άθλος θα ξεκινήσει από την Αθήνα και έπειτα από 4 ημέρες θα τερματίσει στη Θεσσαλονίκη. Η διαδρομή είναι:
ΕκκίνησηΤερματισμόςΑπόσταση (χλμ)Υψομετρικά (μ)Χάρτης
28/6ΑθήναΛίμνη Ευβοίας1501455χ1
29/6Λιμνη ΕυβοίαςΦάρσαλα1281100χ2
30/6ΦάρσαλαΠλαταμώνας100490χ3
1/7ΠλαταμώναςΘεσσαλονίκη126305χ4

Τοπία διαδρομής



Για περισσότερες πληροφορίες:http://www.icycle.gr/el/tour-of-bioclinics




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...