Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σκοτώθηκε σε τροχαίο με κλεμμένη μηχανή...

Αλλά η αστυνομία ειδοποίησε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη...

Μία πολύ δύσκολη στιγμή έζησε η Melody Halls από την Αλμπέρτα του Καναδά, όταν δύο αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της και με θλίψη της ανακοίνωσαν πως ο σύζυγός της Greg Nauff είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

Μέσα στον πανικό της η γυναίκα άρχισε να σκέφτεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά:
οι αστυνομικοί της έλεγαν πως είχε σκοτωθεί στη μία τη νύχτα αλλά εκείνη τον είχε ξεπροβοδίσει όταν έφευγε για τη δουλειά του στις 7 το πρωί! Ωστόσο το χτυποκάρδι της δεν σταμάτησε γιατί σκέφτηκε πως ίσως απλά έγινε κάποιο λάθος με την ώρα, και το 7 διαβάστηκε κατά λάθος ως 1.

Όταν όμως άκουσε τους αστυνομικούς να περιγράφουν τον εκλιπόντα ως έναν άνδρα στα 30 με τατουάζ, η Halls μπερδεύτηκε ακόμα περισσότερο αφού ο άνδρας της δεν είχε τατουάζ στα σημεία που της έλεγαν.

«Μου έλεγαν πως ο άνδρας που σκοτώθηκε είχε τατουάζ στην κοιλιά και την πλάτη, αλλά ο Greg έχει τατουάζ στα μπράτσα και τη γάμπα», εξηγεί η Melody. «Τους το είπα αυτό και η ιδέα μου πως κάτι πήγαινε λάθος στην όλη υπόθεση άρχισε να μεγαλώνει», προσθέτει.

Και ξαφνικά θυμήθηκε πως ο άνδρας της είχε φύγει για τη δουλειά του με το αυτοκίνητο και όχι με τη μηχανή του. Οδήγησε τους αστυνομικούς στο γκαράζ κι εκεί ανακάλυψαν πως η πόρτα είχε παραβιαστεί και η μηχανή έλειπε…

Εκείνη την ώρα για να επιβεβαιώσει την πεποίθησή της πως δεν ήταν ο σύζυγός της ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο, τηλεφώνησε στον Greg στη δουλειά και του μίλησε.

Η αστυνομία συνειδητοποίησε πως η μηχανή που ήταν εγγεγραμμένη στο όνομα του Nauff είχε κλαπεί και πως ο άνθρωπος που είχε χάσει τη ζωή του ήταν ένας γείτονας.

    [Newsbeast.gr]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...