Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Alfa Romeo Giulietta: Σαγηνευτική, σπορ, πολυτελής και τώρα ακόμα πιο πλούσια, ακόμα πιο προσιτή με όφελος έως 3.000€

Η αναβίωση ενός θρυλικού ονόματος, η σχεδίαση που δημιουργεί ένα σαγηνευτικό 5θυρο αυτοκίνητο, η κορυφαία τεχνολογία και η πολυτέλεια που αποπνέει η φιλόξενη καμπίνα, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν την Giulietta να ξεχωρίζει.

Από 120 έως 235 hp
Η Giulietta είναι το μόνο αυτοκίνητο της κατηγορίας του που συνδυάζει επιδόσεις, οικονομία και άνεση με τόση μαεστρία. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε δύο βενζινοκινητήρες τούρμπο 1.4 120hp και 1.4 Multiair 170 hp, και δύο μοτέρ τούρμπο ντίζελ,...
1.6 και 2.0 λίτρα με ισχύ 105 και 170 ίππων αντίστοιχα. Επίσης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ή σε αυτόματο διπλού συμπλέκτη TCT. Για όσους αναζητούν το απόλυτο σε επιδόσεις, υπάρχει η κορυφαία έκδοση QV, με 235 ίππους και τον 1.75 TBi κάτω από το καπό.

Νέος κινητήρας βενζίνης 1.4 TB 105hp
Θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους αγοραστές να απολαύσουν μια Giulietta, η Alfa Romeo διεύρυνε την γκάμα με μια νέα έκδοση, κατεβάζοντας τον πήχη της τιμής.

Η νέα Giulietta 1.4 TB 105 hp Progression (προτεινόμενη τιμή €18.900) αποδίδει 105 ίππους, αλλά και 21,0 kgm ροπής, τιμή ακριβώς ίδια με αυτή της δυνατότερης 1.4 TB των 120 ίππων. H κατανάλωση των 6,4 lt/100 km σε μικτό κύκλο δεν την εμποδίζει να πετυχαίνει επιδόσεις που αρμόζουν σε μια πραγματική Alfa: 0-100 km/h σε 10,6" και τελική ταχύτητα 186 km/h.

Η Alfa Romeo λανσάρει επίσης το νέο επίπεδο εξοπλισμού Super, που τοποθετείται ανάμεσα στη βασική Progression και στην πλουσιοπάροχη Distinctive. Η Giulietta Super διαθέτει μεταξύ άλλων στον εξοπλισμό, έξι αερόσακους, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα και σπορ ζάντες αλουμίνιου 16". Το σύστημα ελέγχου ευστάθειας VDC, το ηλεκτρονικό διαφορικό e-Q2 και το σύστημα D.N.A. είναι φυσικά στάνταρ, όπως σε κάθε Giulietta. Η Alfa Romeo Giulietta Super διατίθεται στους κινητήρες 1.4 TB 120 hp, 1.4 Multiair 170 hp και 1.6 JTDM-2 105 hp.

Διαλέγοντας μια Alfa
Στην εποχή μας όμως, το σπουδαιότερο είναι η ευκολία με την οποία μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να αποκτήσει οποιαδήποτε έκδοση της Giulietta. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας Alfa Gain, που λειτουργεί στο επίσημο site της Alfa Romeo (www.alfaromeo.gr) είτε μέσω του επίσημου δικτύου των διανομέων της. Ειδικά μέσω της υπηρεσίας Alfa Gain, o υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ετοιμοπαράδοτες MiTo ή Giulietta, πολύ καλά εξοπλισμένες και με κορυφαία σχέση τιμής/αξίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο υποψήφιος αγοραστής θα επωφεληθεί με όφελος έως €3.000. Επιπλέον ευκολία αποτελεί και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 4,95%, μέσω της FGA Bank, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής έως και σε 72 δόσεις και με 0% προκαταβολή.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...