Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Πρώτη" για το Abarth 695 Maserati Edition

"Πρώτη" για το Abarth 695 Maserati Edition


Ένα νέο μοντέλο περιορισμένης παραγωγής της Abarth παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της αναβίωσης του «ωραιότερου αγώνα στον κόσμο». Το Abarth 695 Maserati Edition είναι ένα ανοιχτό μοντέλο πέρα από τα καθιερωμένα, με κινητήρα 1.4 T-Jet 180 HP και κιβώτιο Abarth Competizione.

Το Abarth 695 Maserati Edition, που θα παραχθεί σε μόλις 499 κομμάτια, έκανε την επίσημη εμφάνισή του στην 30ή επέτειο του Mille Miglia. Του αγώνα που ο Enzo Ferrari είχε χαρακτηρίσει ως τον «ωραιότερο αγώνα στον κόσμο». Το Abarth 695 Maserati Edition βρέθηκε στην Piazza della Loggia της Brescia, ανάμεσα σε συλλεκτικά αυτοκίνητα-κοσμήματα του παρελθόντος και ξεχωριστά σημερινά μοντέλα, για να τονίσει τις αξίες που συνδέουν την Abarth με τη Maserati: Προσοχή στη λεπτομέρεια, φινέτσα και πάθος για επιδόσεις και σπορ χαρακτήρα.

Μετά τη συνεργασία με τη Ferrari για τη δημιουργία του Abarth 695 Tributo Ferrari, η Abarth επιβεβαιώνει και πάλι τη θέση της στη σπορ πολυτελή κατηγορία. Το 695 Tributo Ferrari ήταν η ...
απόλυτη έκφραση του σπορ χαρακτήρα και του αγωνιστικού πνεύματος της Abarth. Η νέα έκδοση είναι η επιτομή της φινέτσας και της άνεσης μιας GranTurismo, αλλά με την πρακτικότητα ενός αυτοκινήτου ιδανικού για καθημερινή χρήση.

Το 695 Maserati Edition είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο που συνδυάζει τον έντονο και σπορ χαρακτήρα ενός αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων με τη φινετσάτη αισθητική ενός ανοιχτού μοντέλου. Ακολουθώντας το πρότυπο της Maserati, προσφέρει τέλεια οδική συμπεριφορά, υψηλό επίπεδο άνεσης, προσοχή στη λεπτομέρεια και ιδιαίτερα υλικά.

Ο κινητήρας 1.4 T-Jet έχει φτάσει τα 180 HP και συνδυάζεται με το ημιαυτόματο κιβώτιο Abarth Competizione με paddles στο τιμόνι. Αυτό το τελευταίο βοηθά τις επιδόσεις με τις αστραπιαίες αλλαγές του και ταυτόχρονα εξασφαλίζει άνετη μετακίνηση. Οι ζάντες των 17" είναι εμπνευσμένες από τις «Neptune», τις ζάντες που χρησιμοποιεί η Maserati GranTurismo.

Ανάρτηση και σύστημα πέδησης είναι κατάλληλα αναβαθμισμένα: oι διαιρούμενοι δίσκοι 305 mm της Brembo συνδυάζονται με 4πίστονες δαγκάνες, ενώ τα ειδικά εξελιγμένα αμορτισέρ της ΚΟΝΙ εγγυώνται κράτημα αγωνιστικών προδιαγραφών και απόλυτη ασφάλεια στο δρόμο. Το σύνολο συμπληρώνει η εξάτμιση με μεταβλητό backpressure που βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα και εκπέμπει έναν εθιστικό ήχο πάνω από τις 3.000 rpm.

Το Abarth 695 Maserati Edition διατίθεται αποκλειστικά στο τριπλής επίστρωσης μπορντό «Pontevecchio» της Maserati, με γκρι υφασμάτινη κουκούλα. Στο στάνταρ εξοπλισμό ανήκουν τα φώτα xenon με λειτουργία μεσαίας και μεγάλης σκάλας για μέγιστη απόδοση ανεξαρτήτως συνθηκών. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα έντονα σπορ στοιχεία χαρακτηρίζουν φυσικά και το εσωτερικό. Το σαλόνι είναι ντυμένο με μπεζ δέρμα και στο προσκέφαλο των καθισμάτων δεσπόζει το διακριτικό «695». Το ταμπλό και ο μοχλός ταχυτήτων είναι ντυμένα με ανθρακονήματα με ματ φινίρισμα.

Ο πίνακας οργάνων είναι μια δημιουργία της Jaeger αποκλειστικά για αυτό το Abarth. Το κορυφαίο ηχοσύστημα της JBL έχει εννεά ηχεία και συνολική ισχύ 400W. Τέλος, τη μοναδικότητα του κάθε Abarth 695 Maserati Edition θυμίζει η πλακέτα με τον μοναδικό αριθμό του, από το 1 ως το 499.



Abarth 695 Maserati Edition
Κινητήρας 4κύλινδρος, 16βάλβιδος, 1.368 cc 180 HP (132 KW) στις 5.500 rpm< 250 Nm στις 3.000 rpm Turbo Garrett 1446 Μετάδοση Ημιαυτόματο κιβώτιο Abarth Competizione με paddles στο τιμόνι Ανάρτηση Αμορτισέρ KONI Abarth με βαλβίδα «FSD», χαμηλότερα ελατήρια Φρένα εμπρός Διαιρούμενοι διάτρητοι δίσκοι Brembo 305x28 mm με 4πίστονες δαγκάνες Φρένα πίσω Τρυπητοί διάτρητοι 264x22 mm Τροχοί 7Jx17" «Neptune» με λάστιχα 205/40 R17 Εκπομπές CO2 151 gr/km Κατανάλωση Μικτός κύκλος: 6,5 lt/100 km Κύκλος πόλης: 8,4 lt/100 km Εκτός πόλης: 5,4 lt/100 km Τελική ταχύτητα >225 km/h
0-100 km/h <7"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...