Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

7η Σύναξη Λέσχης 4Χ4 Πάτρας 7-8 Ιουλίου

7η Σύναξη Λέσχης 4Χ4 Πάτρας 7-8 Ιουλίου

Στις 7 & 8 Ιουλίου η Λέσχη 4Χ4 Πάτρας, SKARTAEKATO, διοργανώνουμε την 7η Σύναξη Τζιπάδων και προσκαλούμε όλες τις Λέσχες, σωματεία και τους φίλους του 4Χ4, σε ένα διήμερο κάμπινγκ!

Αυτή την χρονιά η σύναξη μας, θα είναι πιο καλοκαιρινή … πιο δροσιστική!!!

Η φετινή συνάντηση θα γίνει στο πρώην κάμπινγκ...
ACHAIA MED ή πρώην CLUB MEDITERRANE στο Λαμπίρι, μεταξύ Πάτρας – Αιγίου, το οποίο με την στήριξη του εκπολιτιστικού συλλόγου Λαμπιρίου, θα ανοίξει την πύλη του για εμάς, τους φίλους του 4Χ4.

Ένα κάμπινγκ, έκτασης περί των 80 στρεμμάτων, μέσα στην φύση, γεμάτο από πεύκα, με δρόμους και μονοπάτια που σε οδηγούν στο ομορφότερο του σημείο… την θάλασσα!!!

Εκεί λοιπόν θα έχουμε την δυνατότητα να κατασκηνώσουμε και να περάσουμε ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο.

Ο χώρος θα διαμορφωθεί και θα παρέχει, χώρο για στάθμευση των αυτοκινήτων, χώρο για να ΔΩΡΕΑΝ κατασκήνωση, χώρο για τον καφέ, φαγητό, ποτό, αρκετά σημεία όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και φυσικά την θάλασσα για τις βουτιές μας!

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Το Σάββατο από τις 10πμ μπορείτε να εισέλθετε, να περιηγηθείτε στο χώρο και να στήσετε την σκηνή σας. Ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, φαγητό κ.α.

Στις 5.30μμ, φτιάχνουμε ομάδες σας και παίζουμε 5Χ5.

Στις 7.30μμ θα ψηφιστεί το καλύτερο & πιο εξοπλισμένο εκδρομικό 4Χ4.

Από τις 9.00μμ ξεκινάει το πάρτυ, μουσική, χορός μέχρι το πρωί!

Την Κυριακή το πρωί στις 10.00πμ, θα ξεκινήσει μια εκδρομή, διάρκειας περίπου 2-3 ωρών, στην περιοχή της Ζήριας, Ερινέου, για να μην ξεχνάμε και το στοιχείο μας!

Στην συνέχεια, επιστέφουμε και υπάρχει ελεύθερος χρόνος για φαγητό, μπάνιο.

Ετοιμάστε λοιπόν διάθεση, οργανώστε την παρέα σας και σας περιμένουμε να περάσουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο ξενοιασιάς και χαλάρωσης!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του email μας Skartaekato@gmail.com ή στα τηλ. 6973233330 Βασίλης Ραυτόπουλος & 6974034034 Τάκης Γεωργιόπουλος



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...