Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ος αγώνας ταχύτητας - Μέγαρα: Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Χωρίς απρόοπτα και καθυστερήσεις αλλά με πολλή ζέστη εξελίχτηκε ο 2ος αγώνας ταχύτητας που διοργάνωσε η Start Line στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Ο αγώνας περιλάμβανε τρεις κατηγορίες με τις αντίστοιχες συμμετοχές να φτάνουν τις 30. Στην Open η παρουσία του...
Παναγιώτη Κύρκου με το Mitsubishi EVO IX ήταν καταλυτική. Ήταν ταχύτατος από το ξεκίνημα μέχρι τον τερματισμό και πήρε μια ακόμη εύκολη νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη στους δύο φετινούς αγώνες. Τον ακολούθησε ο Σάκης Δρακογιαννόπουλος με VW Golf IV Kit Car και το βάθρο συμπλήρωσε ο Πάνος Πανόπουλος με Opel Ascona 200. Τέταρτος ήταν ο Θανάσης Κουρνιάτης με Ford Escort MKII, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα η ποινή 10 δευτερολέπτων που δέχτηκε ο Αλέξανδρος Ρουστέμης γιατί θεωρήθηκε υπαίτιος για επαφή με τον Δημήτρη Λούκο.

Στην κατηγορία Saloon ο Ρουστέμης ήταν και πάλι πρωταγωνιστής από το ξεκίνημα αλλά αρνητικός και αυτή τη φορά. Ξέφυγε κατά την εκκίνηση αλλά στη συνέχεια όταν απειλήθηκε από τον Λούκο υπερασπίστηκε τη θέση του αλλάζοντας συχνά πορεία με αποτέλεσμα να δει την ασπρόμαυρη προειδοποιητική σημαία. Από εκεί και πέρα Λούκος και Αθυμαρίτης ήταν εκείνοι που πρωταγωνίστησαν με τον Αθυμαρίτη να παίρνει μια διαφορά και τελικά τη νίκη. Ο Δημήτρης Λούκος έμεινε δεύτερος και το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μήτσιας με το Nissan Silvia που σημείωσε ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα μετά τη 2η θέση στην Τρίπολη στον πρώτο αγώνα.

Τέλος στην κατηγορία που άνοιξε το πρόγραμμα, την Sport ο Βαγγέλης Κατσίνας για μια ακόμη φορά στα Μέγαρα έδειξε την ταχύτητα του Peugeot 106 και δεν συνάντησε πολλές δυσκολίες απέναντι στον «Αμερικάνο» (Peugeot 106). Τρίτος ήταν ο Δημήτρης Δέγλερης, ολοκληρώνοντας την τριάδα των Peugeot 106.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:
Κατηγορία Sport - Κατατακτήριες
  •   Κατηγορία Sport - Αποτελέσματα
  •   Κατηγορία Saloon - Κατατακτήριες
  •   Κατηγορία Saloon - Αποτελέσματα
  •   Κατηγορία Open - Κατατακτήριες
  •   Κατηγορία Open - Αποτελέσματα


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...