Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι 24 Ωρες Le Mans υποστηρίζουν τη Δράση για την Οδική Ασφάλεια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου-FIA

Οι 24 Ωρες Le Mans υποστηρίζουν τη Δράση για την Οδική Ασφάλεια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου-FIA.

Το πρόγραμμα Δράση για τη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας της FIA ανέδειξαν όλοι οι οδηγοί του διάσημου αγώνα αντοχής ‘’ 24 Heures du Mans’’ το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου.

Η Michelin και η διοργανώτρια λέσχη του αγώνα ACO, ενισχύσουν τη δέσμευσή τους για βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο πλαίσιο της δράσης της FIA για την εκστρατεία οδικής ασφάλειας, μέσω της διανομή 50.000 μετρητών βάθους πέλματος των ελαστικών στο κοινό.

Με βάση δώδεκα μηνών δραστηριοτήτων ευαισθητοποίησης του κοινού στην ασφαλέστερη οδήγηση, η FIA στη διάρκεια του αγώνα...
‘’24 Ώρες Λε Μαν’’ υπογράμμισε στους οδηγούς τη σημασία των της καλής κατάστασης των ελαστικών και κάλεσε τους θεατές του αγώνα να στηρίξουν την εκστρατεία που στοχεύει να σώσει 5 εκατομμύρια ζωές στους δρόμους όλου του κόσμου.

FIA - Δράσεις για την Οδική Ασφάλεια

Κάθε χρόνο σε τροχαία ατυχήματα οφείλεται ο θάνατος 1,3 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και οι τραυματισμοί σχεδόν άλλων 50 εκατομμύριων. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναφέρει ότι εάν δεν γίνει κάτι για να αντιμετωπίσει αυτό το κρίσιμο ζήτημα, το 2030 τα τροχαία ατυχήματα θα γίνουν η 5η πιο συχνή αιτία θανάτων με αποτέλεσμα : 2,4 εκατομμύρια θανάτους ετησίως.

Η FIA – με τη Δράση για την εκστρατεία βελτίωσης της οδικής ασφάλειας έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και να περιορίσει τον αριθμό των θανάτων και των τραυματισμών στους δρόμους του κόσμου με την συγκέντρωση των πόρων της ομοσπονδίας για την παροχή βοήθειας σε οργανώσεις-μέλη της σε όλο τον κόσμο για να εκπαιδεύσει και να υποστηρίξει για ασφαλέστερα οχήματα στους δρόμους, καθώς και της συμπεριφοράς των οδηγών.

Η πρωτοβουλία της FIA Δράσεις για την Οδική Ασφάλεια αποτελεί μέρος της Δεκαετίας Δράσης για το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας που εγκαινιάσθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), 2011-2020.

Η χώρα μας εκπροσωπείται στη FIA από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων - ΕΛΠΑ. Ο κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος έχει εκλεγεί μέλος της Διοίκησης (FIA Committee Member) καθώς επίσης και μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (WMSC).



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...