Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Renault κερδίζει το Βραβείο Καινοτομίας 2012 της DHL

H Renault θέτει νέα πρότυπα στην ηλεκτρική κινητικότητα και την καινοτόμο εφοδιαστική. Η DHL International, απονέμει στην γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία το Βραβείο Καινοτομίας 2012 για την επιτυχή εφαρμογή των πολύτιμων ηλεκτρικών μπαταριών στα logistics και την παράδοση.
Μέρος της καινοτόμου τεχνολογίας για το οποίο η Renault πήρε το βραβείο είναι το σύστημα εντοπισμού τους. Δίνει τη δυνατότητα στη Renault να παρακολουθούν την αποθήκευση, τη μεταφορά και τη...
θερμοκρασία των μπαταριών ανά πάσα στιγμή (αυτό είναι παρόμοιο με την τεχνολογία σε ό,τι επιτρέπει η Tesla να ενημερώσει τους πελάτες της ότι η μπαταρία του Roadster αυτοκινήτου τους είναι έτοιμη να "καταστρέψει" το αυτοκίνητο λόγω ανύπαρκτη φόρτισης). Το σύστημα της Renault διασφαλίζει ότι όλες οι τεχνικές και νομικές απαιτήσεις υπάρχουν για την ορθή μεταφορά των νέων και χρησιμοποιημένων μπαταριών.

Ο Achim Schaible, πρόεδρος της Renault στη Γερμανία, παραλαμβάνοντας το βραβείο στο Ημέρα Καινοτομίας της DHL στη Βόννη (όπως αναφέρθηκε από το Oekonews.at), δήλωσε:

"Η Renault διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών για τους πελάτες EV με τις νέες λύσεις εφοδιαστικής. Αμέσως μετά το τέλος της διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή αν αντιμετωπίζει ένα ελάττωμα, καινούργια μπαταρία παραδίδεται στον κατάλληλο αντιπρόσωπο της Renault από την DHL. Η σωστή και ασφαλή μεταφορά εγγυάται απεριόριστη κινητικότητα στους πελάτες μας. "

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...