Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Porsche συμμετείχε στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κλασικών μοντέλων του κόσμου "Techno Classica 2012"

Η Porsche Classic συμμετείχε από τις 21 έως τις 25 Μαρτίου 2012 στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κλασικών μοντέλων του κόσμου, στο Έσεν, παρουσιάζοντας αυτήν τη φορά την εκτενή γκάμα των υπηρεσιών της σε ένα περίπτερο που κάλυπτε διπλάσια επιφάνεια σε σχέση με πέρσι. Το έκθεμα που πραγματικά ξεχώρισε είναι η θρυλική 911 Carrera RS 2.7, η οποία φέτος γιορτάζει την 40ή της επέτειο.

Για να τιμήσει την επέτειο αυτή, η Porsche παρουσίασε δύο αγωνιστικές εκδόσεις της 911 Carrera RS, τις οποίες μετέφερε από το Μουσείο...
Porsche στη νέα Αίθουσα 7.0 της έκθεσης. Η κλασική 911 Carrera RSR του 1974 αποδίδει 330 ίππους. Η απόλυτη έκδοση RS του 1974, η 911 Carrera RSR Turbo με το πίσω μέρος της να έχει πλάτος δύο μέτρα και την εντυπωσιακή ιπποδύναμη των 500 ίππων, την οποία αποδίδει ένας κινητήρας κυβισμού μόλις 2,1 λίτρων. Η επέτειος με το όνομα "40 χρόνια 911 Carrera RS" ολοκληρώνεται με μια 911 Carrera RS 2.7, η οποία ανακατασκευάστηκε από τους ειδικούς της Porsche Classic. Επίσης, παρουσιάστηκε ένα από τα πρώτα μοντέλα της Porsche 911, το οποίο αυτήν τη στιγμή ανακατασκευάζεται από την Porsche Classic για λογαριασμό ενός πελάτη της.

Όπως πάντα, οι ειδικοί της Porsche Classic παραβρέθηκαν στην έκθεση και πρόσφεραν συμβουλές και πρακτική βοήθεια στους επισκέπτες σχετικά με τη διατήρηση και συντήρηση των ιστορικών τους οχημάτων, καθώς επίσης ενημέρωσαν το κοινό σχετικά με τη διαθεσιμότητα των γνήσιων ανταλλακτικών Porsche Classic. Όπως για παράδειγμα, κάτι που αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθεί είναι το πολύ ζηλευτό "πορτοκαλί" σήμα Porsche για το καπό των μοντέλων 911 των ετών 1965 έως 1973, το οποίο έχει πάψει να διατίθεται από το 1974 αλλά θα επανακυκλοφορήσει την φετινή χρονιά. Τα πλήρη σετ φτερών, οι κλασικές ζάντες Fuchs και πολλά άλλα ανταλλακτικά, τα οποία παρουσιάστηκαν σε ειδικές υπερυψωμένες προθήκες, αποδεικνύουν το μεγάλο ενδιαφέρον της Porsche Classic για τη διατήρηση αυτών των σπορ μοντέλων που αποτελούν πραγματικούς θησαυρούς. Οι υπηρεσίες των ειδικών της Porsche Classic καλύπτουν τομείς όπως η επισκευή, η συντήρηση και η ανακατασκευή κλασικών μοντέλων δρόμου της Porsche, καθώς και η διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών.

Εκτός από το ενημερωτικό τμήμα του μουσείου της Porsche, στο ευρύχωρο περίπτερο της έκθεσης που ήταν λίγο μεγαλύτερο από τα 600 τετραγωνικά μέτρα εκπροσωπήθηκαν επίσης τα τμήματα Porsche Exclusive & Tequipment. Εκεί τοποθετήθηκε και μια 911 Carrera της τρέχουσας σειράς μοντέλων, η οποία διέθετε ειδικά προσαρμοσμένο εξοπλισμό, ώστε παρουσιάστηκε η εκτενής σειρά επιλογών προσωπικής διαμόρφωσης των μοντέλων. Η πολυπρόσωπη παρουσία της Porsche ολοκληρώθηκε με τα εκθέματα του καταστήματος Porsche Design Driver’s Selection, το οποίο διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ Porsche.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...