Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το MINI υποστηρίζει το Life Ball στη Βιέννη για 12η φορά. Τα μέχρι τώρα έσοδα από τα μοναδικά μοντέλα Life Ball MINI ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ

Μόναχο/Βιέννη. Και φέτος το ΜΙΝΙ δίνει το παρών μαζί με το θρυλικό πλέον Life Ball στη Βιέννη. Το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός στην Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου και, όπως πάντα, θα πλαισιώσει τη μουσική παράδοση της Βιέννης με λάμψη και γοητεία σε μία σημαντική διεθνή πλατφόρμα που θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα για τη μάχη κατά του HIV και του AIDS.

Το μότο του φετινού Life Ball – “Fight the Flames of Ignorance” (‘Καταπολεμήστε τις Φλόγες της Άγνοιας) – σε συνδυασμό με το θέμα της ‘φωτιάς’ υπόσχεται θεαματικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις και παραστάσεις, καθώς κλιμακώνεται ο τετραετής...
κύκλος των στοιχείων της φύσης που ξεκίνησε το 2008.

20 χρόνια Life Ball – 12 μοναδικά μοντέλα Life Ball MINI στην υποστήριξη του φιλανθρωπικού σκοπού.

Από το 2001 που λανσαρίστηκε στην αγορά, το MINI είναι εταίρος του Life Ball. Όλο αυτό το διάστημα, 11 μοναδικά αυτοκίνητα έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την εκδήλωση από διεθνούς φήμης προσωπικότητες. Για την 20ή επέτειο του Life Ball, το MINI συνεχίζει την παράδοση με τη χορηγία ενός αυτοκινήτου που υπογράφει διάσημος δημιουργός. Όπως πάντα, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε projects κατά των HIV & AIDS. Η δημοπρασία των μοναδικών μοντέλων ΜΙΝΙ τα τελευταία 12 χρόνια έχει αποφέρει έσοδα άνω των 500.000 ευρώ για το φιλανθρωπικό σκοπό. Τα προηγούμενα χρόνια, τα μοντέλα Life Ball MINI δημιούργησαν παγκοσμίως επιτυχημένοι σχεδιαστές μόδας, όπως η Donatella Versace και η Angela Missoni και ηχηρά ονόματα από το χώρο της μόδας όπως Mario Testino, The Blonds για την Katy Perry.

Φέτος, στην ομάδα δημιουργών των Life Ball MINI έρχεται να προστεθεί η Franca Sozzani, εκδότρια της Ιταλικής VOGUE και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών για το Fashion 4 Development. Ξεχωριστή νότα στο φετινό Life Ball θα δώσει η επίδειξη μόδας με οικοδεσπότη το ΜΙΝΙ και διοργανώτρια την Ιταλική Vogue. Δημιουργίες πρώην σχεδιαστών του Life Ball θα εκτίθενται στο πλαίσιο της 20ής επετείου.

Η Ιστορία του Life Ball MINI.

2012 – MINI με δημιουργό τη Franca Sozzani.
MINI Roadster από τη Franca Sozzani

2011– MINI σχεδιασμένο από τους DSQUARED².
MINI Hatch από τους Dean & Dan Caten

2010 – MINI σχεδιασμένο από τους Diane von Furstenberg, Kenneth Cole και Francisco Costa von Calvin Klein Collection.
MINI Hatch από τη Diane von Furstenberg

MINI Cabrio από τον Kenneth Cole

MINI Countryman από τον Francisco Costa της Calvin Klein Collection

2009 – MINI φιλοτεχνημένο από τους The Blonds.
MINI Cabrio από τους Blonds για την Katy Perry

2008 – MINI σχεδιασμένο από την Agent Provocateur.
MINI Clubman από την Agent Provocateur / τον Joseph Corré

2007 – MINI με δημιουργό τον Testino.
MINI Hatch από τον φωτογράφο των σταρ Mario Testino

2006 – MINI σχεδιασμένο από την Diesel.
MINI Cabrio από τον Renzo Rosso

2005 – MINI με τη δημιουργική υπογραφή Versace.
MINI Cabrio από την Donatella Versace

2004 – MINI σχεδιασμένο από τον Ferré.
MINI Cabrio από τον Gianfranco Ferré

2003 – MINI σε δημιουργία Missoni.
MINI Hatch από την Angela Missoni

2002 – Charity MINI.
Με αυτόγραφα διεθνών προσωπικοτήτων από Γερμανία, Αυστρία και όλο τον κόσμο (όπως Elton John, No Angels, Heidi Klum, Emma Sjöberg, Mavie Hörbiger)

2001– καμουφλαρισμένο MINI. (παρουσιάστηκε πριν το λανσάρισμά του στην αγορά)

Life Ball 2012.
Ο ιός ΗΙV ανακαλύφθηκε πριν από 31 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην έρευνα και την πρόληψη. Παρά τις προόδους, ο HIV παραμένει μία μεγάλη πρόκληση για τις πολιτικές υγείας και ανάπτυξης. Κάθε χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι μολύνονται από τον HIV. Αποστολή του Life Ball είναι να αυξήσει την επίγνωση και να καλλιεργήσει την ανοχή, την ενημέρωση και την αλληλεγγύη.

Η κοινωνική δέσμευση του BMW Group.
Τα παγκόσμια μέτρα για την καταπολέμηση του HIV/AIDS είναι ένα από τα κυριότερα στοιχεία της εταιρικής και κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει το BMW Group. Η εμπλοκή της εταιρίας στη Νότια Αφρική είναι ευρέως φάσματος, καλύπτοντας ένα ολοκληρωμένο τοπικό πρόγραμμα για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους και διάφορα ακόμα προγράμματα για τις τοπικές κοινωνίες και την ευρύτερη περιοχή.

Το BMW Group έχει δεσμευτεί για τη καταπολέμηση αυτής της πανδημίας και σε άλλες πληγείσες χώρες όπως Ταϊλάνδη και η Ινδία. Το γεγονός ότι είναι μέλος του Global Business Coalition στον αγώνα κατά του HIV/AIDS (GBC) υπογραμμίζει τη μακροχρόνια κοινωνική δέσμευσή της σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Το BMWGroup
Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Husqvarna Motorcycles και Rolls-Royce . Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 25 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2011, το BMW Group πούλησε 1.67 εκατομμύρια αυτοκίνητα και πάνω από 113,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2011 ήταν 7.38 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 68.82 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 100,000 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της. Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του, το BMW Group κατέχει την πρώτη θέση στη βιομηχανία, στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία επτά χρόνια.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...